Prijava

Vaša prijava

GORICA U ŠOKU Iz mora izvučeno i tijelo Velikogoričana Daniela Kobaša (38)


Iz Općinskog državnog odvjetništva Dubrovnik potvrdili su identitet četiri pronađene osobe koje su smrtno stradale u pomorskoj nesreći koja se dogodila u noći 25. travnja 2017. u Koločepskom kanalu dubrovačkog akvatorija, piše Jutarnji list. Riječ je o Alenu Perišiću (rođenom 26. lipnja 1972.), Jeli Kobaš (rođenoj 22. studenoga 1959.), Danielu Kobašu (rođenom 20. studenoga 1978.) i Barryju Johnu Banduru (rođenom 11. travnja 1962.). Zbog obdukcije i utvrđivanja identiteta na Odjel patologije Opće bolnice Dubrovnik dopremljena su ukupno četiri tijela preminulih putnika – sudionika sudara brodice Lučke kapetanije Danče i gumenjaka s devet putnika.

U komi smo. Ujna Jela je nađena, a i njezin sin Daniel. Drugi sin Nikola je bio na prepoznavanju. Nije mogao doma čekati, nego je on otišao s ekipom u potragu brodom. Zamislite kako mu je. Ostao je sam. Jela je prije četiri mjeseca otišla u mirovinu. Ništa nam u ovoj tragediji nije jasno, a očito je da tu ima niz propusta” rekla je za Jutarnji list članica obitelji Kobaš.

Za preostalo troje nestalih sudionika havarije koordinirana pomorska potraga i dalje traje na širem području Koločepskog kanala.


Mladić stradao u Starom Čiču