Prijava

Vaša prijava

Show Josipa Celčića na ‘ludoj’ utakmici u Mičevcu


Totalno luda utakmica u Mičevcu u kojoj su gosti iz Zdenaca Brdovečkih u 16. minuti imali dva gola prednosti i igrača više, pa ipak su uvjerljivo poraženi! Počelo je u 4. minuti kada je mladi vratar Matija Ivančić na domak vrata srušio Antonija Horvata za kazneni udarac i svoj prvi žuti karton. Siguran realizator s 11m za vodstvo gostiju bio je vratar Filip Ladan (on je zapravo napadač, ali bio je zamjena za oba trenutačno ozlijeđena golmana Vatrogasca). Sve se ponovilo u 15 minuti, Ivančić ruši A. Horvata za drugi kazneni udarac i svoj drugi žuti karton odnosno isključenje. Golmanski dres oblači Mihael Celčić, a Ladan je opet precizan za dva pogotka prednosti Vatrogasca. Domaći kreću s centra i Josip Celčić s pola igrališta(!) pogađa mrežu Ladana koji je stajao na vrhu šesnaesterca – 1:2. Raspoloženi Celčić dvije minute kasnije iz trka, malo iskosa s lijeve strane, puca s 25 metara i lopta preko ruku Ladana završava u mreži – 2:2! Do odlaska na odmor A. Horvat je propustio veliku šansu (25.), a J. Celčić dvije (35., 42.). U 45. minuti sporna situacija, nije priznat pogodak A. Horvata zbog sraza s M. Celčićem.

Domaći dolaze u vodstvo trećim pogotkom J. Celčića kojeg je idealno uposlio Goran Fišer, a u 65. sudac je komotno mogao dosuditi kazneni udarac za Klas zbog rušenja J. Celčića. Poduži prodor po sredini igrališta u 70. minuti Igor Gusak okončao je udarcem u gredu, lopta se odbila i od leđa Ladana završila u mreži – 4:2! J. Celčić u 74. u idealnoj poziciji pogađa vratnicu. Momčad gostiju, iako s brojčanom prednošću, izgledala je ponekad na terenu tragikomično, u pojedinim situacijama bilo ih je pet u zadnjoj liniji, ali nedovoljno da bi zaustavili ringišpil Josipa Celčića. Za 5:2 zaslužan je Gusak koji je promiješao nekoliko suparnika i poslužio J. Celčića, koji je lagano prešao vratara i pogurnuo loptu u praznu mrežu.

Matija Mihalj je u 85. dobio izravni crveni karton zbog grubog starta s leđa na iskusnog Krešimira Merkla. Gosti su u drugoj minuti sudačke nadoknade preko Filipa Lučića ublažili poraz.

Jedinstvena županijska nogometna liga – 26. kolo
NK Klas – NK Vatrogasac 5:3 (2:2)
Mičevec. Igralište ŠRC Mičevec. Gledatelja 100. Subota, 29.04.2017., 17 sati. Sudac: Nikola Kamenarić (Sv.Ivan Zelina). Pomoćnici: Marko Vuković (Zelina) i Kristijan Kršak (Donja Zelina). Delegat: Branko Kralj (Sv. Ivan Zelina). Strijelci: 0:1 – Ladan (5-11m), 0:2 – Ladan (16-11m), 1:2 – J. Celčić (17), 2:2 – J. Celčić (19), 3:2 – J. Celčić (55), 4:2 – Gusak (70), 5:2 – J. Celčić (80), 5:3 – Lučić (90+2).

KLAS: Ivančić, Devedžić, Marinčević, J. Tadić, Fišer (cap.), F. Bedeković, J. Celčić, Gusak (od 81. Barukčić), M. Celčić, Bubalo, Mihalj. Trener: Igor Barukčić

VATROGASAC: Ladan (cap.), Šavorić, D. Horvat, Šekrst, Miholić Galic, Miletić, Lučić, Merkl, A. Horvat, Čerina (od 46. Papić), Karačić. Trener: Ante Čorak

Crveni karton: Matija Ivančić (15. – drugi žuti), Matija Mihalj (85. – grubi start).


Državno prvenstvo mažoretkinja