Prijava

Vaša prijava

Pobjeda Dinama u susjedskom derbiju.


U 23. kolu Prve ŽNL-a Istok danas je odigran susjedski derbi između Dinamo Hidrela i Jelačića, a domaćin na kraju slavio visokim rezultatom od 3:1. U prvih 45 minuta susreta treba izdvojiti tri prilike za domaće od kojih je najbolja bila ona Vukadina koji je malo iskosa pogodio vratnicu u 19. minuti. Na poluvremenu susreta domaći igrači i mnogobrojni gosti okupili su se ispred klupske zgrade kako bi otkrili postavljenu spomen ploču u čast legendi kluba pok. Frani Milenščaku, spomen ploču otkrio je unuk pok. Frane s obitelji.

U nastavku drugoga dijela vodila ravnopravna borba na sredini terena sa blagom inicijativom domaćina. Kada se očekivalo da će utakmica završiti bez pobjednika u svega 10 minuta pala su čak 4 pogotka.
Seriju pogodaka započeo je Vukadin u 71, Novosel u 78 i Vukadin u 80 minuti susreta za domaćina, dok je Matković u 82 minuti postigao pogodak za konačnih 3:1.

DINAMO HIDREL – JELAČIĆ 3:1 (0:0)

Igralište ŠRC Čiče. Igrano 30. travnja 2017. od 17 sati. Gledatelja 100. Sudac: Dejan Budić (Vrbovec). Pomoćnici: Kristijan Galović (Vinkovci) i Karlo Cvetko (Zagreb). Delegat: Zvonimir Sedmak (Lukavec).

STRIJELCI: 1:0 Vukadin (71), 2:0 Novosel (79), 3:0 Vukadin (80), 3:1 Matković (82).

HIDREL: Sabolić, Sabljak, Sabljo, Novosel, M. Milenščak, Rus, Pudić, Godinić, Gmižić (od 90. Miljković), Belanović, Vukadin (od 87. Kučan)
TRENER: Stiven Žitnik

JELAČIĆ: Šipušić, Vuksan, K. Šipušić, Hmelina, Orešković (od 55. Panić), Mikulin, Matejčić, Matković, Šanović, Horvat, Karlović
TRENER: Mladen Arbanas

IGRAČ UTAKMICE: Petar Vukadin