Prijava

Vaša prijava

Sutra počinje nogometno ludilo


Velika Gorica i HNK-a Gorica ugostit će šest utakmica Europskog nogometnog prvenstva U-17. Sutra od 14 sati snage će odmjeriti reprezentacije Mađarske i Francuske, u četvrtak u isto vrijeme igraju Norveška i Engleska, a u nedjelju u 17,45 sati sastat će se Nizozemska i Norveška.

U utorak od 16 sati moći ćemo uživati u srazu Francuza i Škota. Petak i subota donose pravu nogometnu poslasticu, četvrtfinalne utakmice. Obje utakmice igrat će se od 12 sati.

„Stadion ima kapacitet 4000 mjesta i idemo se svi zajedno potruditi da napunimo barem 2/3 stadiona. Mi ćemo raznim aktivnostima potaknuti i nagrade za one koji će biti na stadionu poput slanja najoriginalnijeg selfija s gradskog stadiona za koji ćemo onda osigurati i lijepe nagrade po svakoj utakmici“, poručili su organizatori.

Sudomaćinstvo Europskog nogometnog prvenstva u organizacijskom i u sportskom smislu najzahtjevniji sportski događaj u Velikoj Gorici u protekloj godini. Slike Velike Gorice i Zagrebačke županije zahvaljujući izravnim prijenosima Eurosport-a obići će cijeli svijet.