Prijava

Vaša prijava

Gorica II sve riješila za 20 minuta


Utakmice 2. skupine Europskog prvenstva, UEFA Under 17, od jučer igraju se na Gradskom stadionu i to je bio razlog da je Gorica II susret 27. kola odigrala u Mičevcu. Goričani su od početka krenuli napadački, smjenjivali su se napadi preko brzih Dinka Matoševića, Hrvoja Humeljaka i Petra Banovića, obrana gostiju iz Orešja bila je na velikim iskušenjima.

Nakon sjajne akcije Matoševića i Humeljaka u 9. minuti, okomiti ubačaj Banović je pospremio u donji kut za vodstvo. Pet minuta kasnije ubačaj iz kornera Josipa Lučića glavom je zahvatio Banović i pogodio malu mrežicu za 2:0. Zadnji red Sloge izgledao je kao da ima vrtoglavicu i teškom mukom su spašavali svoja vrata. Ipak, u 19. minuti ponovo se tresla njihova mreža nakon nezadrživog prodora Humeljaka po desnoj strani. Na oštar centaršut natrčao je Banović i udarcem glavom pogodio nebranjeni dio vrata za svoj treći pogodak, bio je to klasični hattrick mladog centarfora.

Gorica je ostatak prvog poluvremena i skoro cijelo drugo poluvrijeme igrala na sigurno, igrala je uglavnom u širinu, kontrolirala je igru i rezultat, a pokušaji gostiju nisu bili opasni po vrata domaćih. Konačni rezultat postavio je Ante Radoš iz kaznenog udarca dosuđenog zbog prekršaja na Banoviću.

Galerija fotografija