Prijava

Vaša prijava

Zbor mladih Navještenje slavi 30 godina postojanja


Zbor mladih Najveštenje ove godine slavi svoju 30. obljetnicu postojanja, a tom će prigodnom, 27. svibnja u 20 sati, održati koncert u župi Navještenja Blažene Djevice Marije u Velikoj Gorici.

Zbor mladih Navještenje osnovan je na inicijativu vlč. Ljube Vukovića. Kroz dugi niz godina u zboru je sudjelovao velik broj mladih, a danas okuplja oko 20 članova. Iza njihovih 30 godina stoje i tri albuma, “Rodio se Bog i čovjek” , “Ti si tu” i božićni album “Oko polnoćke“.

Foto: Zbor Navještenje

“Zbor pjesmom animira mise subotom u 20,15 i nedjeljom u 11,30 sati u župi Navještenja Blažene Djevice Marije. Uz pjevanje na misama, gostovanja u raznim župama, pjevamo i na vjenčanjima te svake godine organiziramo koncert kao dar svojim župljanima. Na UskrsFestu smo 1999.godine osvojili smo 5. mjesto s pjesmom “Daj da budem slobodan”, a 2008. godine s pjesmom “Nađeni Bog” zauzeli smo 4.mjesto”, kažu iz Zbora mladih Navještenje te dodaju kako su ponosni i na suradnju sa zborom Hrid na pjesmi “Na obali pored rijeke”.

Zbor vode Jakov Kordić i Marta Krilčić, a za slavljenički koncert pripremili su neke već dobro poznate pjesme, ali i ponešto novih, koje će zbor premijerno predstaviti. Ulaz na koncert je besplatan.