Prijava

Vaša prijava

Gorica sa rezervistima ušla u finale županijskog, a Udarnik sa pričuvama ispao u polufinalu gradskog kupa


Trener Gorica Davor Mladina je nakon prošlotjedne pobjede od 10:0 u kupu nogometnog saveza Zagrebačke županije odlučio za polufinalnu utakmicu odmoriti gotovo cijelu momčad, a protiv Save u Strmec je poveo tek Kahlinu i Jančetića, koji imaju gotovo sve minute u II HNL. To mu se gotovo osvetilo jer je Sava povela u drugom dijelu 1:0, a petnaest minuta prije kraja poravnao je Rašić, što je Gorici bilo dovoljno da nakon izvođenja kaznenih udaraca prođe u finale gdje će prema najavama priliku za osvajanje županijskog kupa dobiti većinom mladi igrači iz B momčadi, koje čeka još i polufinale gradskog kupa u Mraclinu.

U drugoj utakmici polufinala kupa NSVG igrali su danas Gradići i Udarnik, gdje je Biškup odmarao neke igrače i dao priliku mladima. Samo otvaranje utakmice do 35 minute susreta pripalo je Udarniku koji je gospodario terenom i držao visok tempo igre, a u 18. minuti igre gosti kapitaliziraju premoć pogotkom Pralasa.

U 35. minuti Gradići se bude, u solo prodoru Štefnera ruši Stojić u kaznenom prostoru, a Antunović pokazuje na bijelu točku. Siguran izvođač s 11 metara je Bogović za poravnanje rezultata. Poslije poravnanja rezultata Gradići su zaigrali čvršće i u samo nekoliko minuta igre stvorili su dvije izgledne prilike ali na vratima Udarnika danas je briljirao Feljan koji je prekrasnom intervencijom skinuo udarce Furića u 39. i Župetića u 40. minuti. U 43. minuti Gršetić je igrao rukom na samom rubu kaznenog prostora, nakon čega je Furić prekrasnim udarcem pogodio za 2:1 a s tim rezultatom se odlazi na odmor.

U nastavku drugoga dijela domaćin je na iskustvo preuzeo inicijativu na terenu, a mlada momčad Udarnika nije imala rješenje za tako dobro postavljene igrače Gradića pogotovo u sredini terena gdje su gospodarili Ferenček i Bogović.
U 49. minuti nakon ubačaja Bogovića iz kornera Budimir pogađa za 3:1. Do kraja susreta samo je Feljan držao svoju momčad od potopa jer je još u tri navrata branio udarce Ferenčeka u 56., Štefnera u 75. minuti i Ledera u 89. minuti susreta.

KUP NSVG polufinale

GRADIĆI – UDARNIK 3:1 (2:1)

Igralište NK Gradići. Igrano 10.05.2017. od 18 sati. Gledatelja 100. Sudac: Ivan Antunović
Pomoćnici: Ivan Mihalj i Danijel Rožić;  Delegat: Zvonimir Sedmak (Lukavec).

STRIJELCI: 0:1 Pralas (18), 1:1 Bogović (35,11 m), 2:1 Furić (43), 3:1 Budimir (49).

GRADIĆI: Kovačić, Cedrick Junior (od 84. Barišić), Rajić, Ferenček, Bogović, Župetić (od 62. Leder), Štefner (od 71. Ekollo), Krstanović, Budimir, Furić (od 75. Lacković), Cindrić (od 81. Fridrih).
TRENER: Zoran Tomčić

UDARNIK: Feljan, Krasnić, Mihanović (od 75. Šimić), Pralas, Stojić, Kelava (od 38. Brajko), Grdenić (od 71. Maričević), Ramljak, Zlodi, Gršić, Skrbin
TRENER: Damir Biškup


Susret s roditeljima potkraj školske godine

Državno Natjecanje iz geografije