Prijava

Vaša prijava

U petak i subotu u sklopu EURA u Velikoj Gorici igraju reprezentacije Turske i Mađarske i Engleske i Sj. Irske


EURO U17 ulazi u završnicu a na gradskom stadionu u petak i subotu igrat će se četvrtfinalne utakmice. U petak u 12:00 uz izravan prijenos Eurosporta igrat će se utakmice između Mađarske i Turske. Podsjetimo Turska je sa visokih 4:1 porazila mlade hrvatske nade u Rijeci u utakmicama skupine. Mađarska je u svojoj skupini osvojila prvo mjesto ispred Francuske, dok mladi nogometaši Turske bili drugi iza Španjolske, a ispred Italije i Hrvatske koje se nisu plasirale u završnicu.

03.05.2017. Velika Gorica – Mađarska – Francuska. foto: Nikica Topić/cityportal.hr

U subotu je Velika Gorica domaćin drugom četvrtfinalnom paru gdje se sastaju dvije “otočke” reprezentacije Engleske i S. Irske. Englezi su bili uvjerljivi u svojoj skupini sa maksimalnih 9 bodova i jedan su od glavnih favorita za osvajanje prvog mjesta. I njima kao i Mađarima će ovo biti druga utakmica na našem stadionu, a Irci su u svojoj skupini osvojili drugo mjesto iza Njemačke, a ispred Srbije i BiH.

Zanimljivo je da Adidas dijeli na svakoj utakmici 24 loptekoje igrači obje momčadi ispucavaju na dvije tribine gradskog stadiona, što znači da će Velikogoričani i ovog vikenda osim dobrog nogometa dobiti priliku otići kući i sa poklonom Adidasa. Ukupno će tako u svih 6 utakmica Adidas posjetiteljima gradskog stadiona podijeliti ukupno 144 lopte. Ulaznice su i dalje slobodne za istočnu tribinu, a zapad se plaća 10 kn.


KRAŠOGRAD

Državno Natjecanje iz geografije