Prijava

Vaša prijava

Ivana Plechinger predstavit će svoju knjigu u kojoj je opisala svoju životnu priču


Glazbenica Ivana Plechinger predstavit će u ponedjeljak u 19 sati u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, na Središnjem odjelu za odrasle, svoju knjigu “Ono što ostaje, uvijek ljubav je“.

Prema riječima književne blogerice Alis Marić, Ivana je hrvatska kombinacija Louise Hay i Oprah, samo još – bolja! Osim što je riječ o istinitoj životnoj priči, knjiga je prepuna ljubavi, nade, pozitive i zaista fenomenalnih konkretnih savjeta koji vam mogu promijeniti život.

“Knjiga “Ono što ostaje, uvijek ljubav je” otkriva nam poznatu glazbenicu, televizijsku i radijsku voditeljicu u jednome novom svjetlu. Autorica nam daje dobra rješenja za osobni rast kroz vlastite primjere: otkriva nam kako biti otvoren prema ljudima i događajima, i kako – unatoč teškim životnim trenucima i traumama – živjeti sada i ovdje u zahvalnosti i ljubavi, a ne u strahu”, kažu iz Gradske knjižnice.

U svome prvijencu Ivana Plechinger iskreno iznosi vlastiti put od duboke tuge koju je proživljavala još od djetinjstva u kojem joj je majka umrla od raka, preko vlastite borbe s bolešću do trenutka u kojem se za nju sve prelomilo, kada u njezinu domu iznenada umire otac za kojeg je bila jako vezana. Unatoč svemu, ova je knjiga je svojevrstan vodič prema boljem životu.

“Moj put nakon svega ipak je put radosti i pokušat ću vas uvjeriti da smo na ovaj svijet svi došli s namjerom da se radujemo, samo što smo to negdje usput zaboravili. Ovo je moja priča, ali puno važnije – ispričat ću vam i vašu buduću radosnu priču. U njoj ćete naći upute kako s osmijehom kroz život bez obzira na situacije kroz koje prolazite”, poručuje autorica.


Kuća na svetonedeljskom bregu

Modelarska liga Zagrebačke županije