Prijava

Vaša prijava

Što krije „Dnevnik fejkbuk idiota“ saznajte u subotu


Scena Gorica u subotu priprema svečanu pretpremijeru predstave Anđela Jurkasa „Dnevnik Facebook idiota“. Priča je to o ljudima i društvenim mrežama, te kako one utječu na ljude i mijenjaju ih. Iz kratkog ulomka koji smo imali priliku vidjeti, predstava je sve samo ne dosadna.

23.05.2017. Velika Gorica -Proba predstave “Dnevnik Facebook idiota”. Foto: Anes Šuvalić/Cityportal.hr

„Interesantno je to što predstava još nije izašla van, a ljudi su već počeli kupovati karte. Postoji veliki interes na neviđeno. Oni koji su pročitali tekst kažu da su oduševljeni, tako da u subotu očekujem razvaljivanje“, otkrio nam je Jurkas.

Da će u subotu biti razvaljivanja ne sumnjamo. Prema onome što smo uspjeli vidjeti, Asim Ugljen priprema pravi spektakl. Njegov direktan i provokativan pristup možda i neće biti svima po volji, ali će zasigurno biti nezaboravno iskustvo.

23.05.2017. Velika Gorica -Proba predstave “Dnevnik Facebook idiota”. Foto: Anes Šuvalić/Cityportal.hr

„Nije mi se uopće teško uživjeti u ovu ulogu. Čim se z…….., dobro je. Ako nije tako, ne mogu raditi, umrem. To je sva mudrost. Očekujem grozne reakcije publike. Budući da je ovo konzervativna sredina ekipa će p…….., ali kad im k… izvadim sve će biti u redu. Buraz, tvrda k… otvara sva vrata i topi svaki feminizam“, kratko nam je odgovorio glavni glumac.

Ovu zanimljivu predstavu možete pogledati u dvorani Gorica u subotu od 20 sati.

Galerija fotografija