Prijava

Vaša prijava

U Kino Gorica dolaze dva nova filmska naslova


U Kinu Gorica od sutra možete pogledati dva nova filmska naslova. Akcijski film Antonia Negreta „Brži od najbržih“ prati pustolovinu dvojice braće specijalizirane su za krađu skupocjenih, luksuznih automobila. Angažirani su ukrasti prekrasan Bugatti iz 1937. vrijedan milijun eura, te se zapute na jug Francuske kako bi izvršili posao. No, igra u koju su se upustili je malo opasnija od očekivanog. Glavne uloge u filmu tumače Ana de Armas, Scott Eastwood i Gaia Weiss.

U akcijskom spektaklu “Mumija” možete saznati što se dogodi kada se princeza, davno i nepravedno zakopana u kriptu ispod pustinje, budi i sa sobom u realni svijet donosi tisućljećima nakupljanu želju za osvetom i teror koji prkosi ljudskom shvaćanju. Režiju potpisuje Alex Kurtzman, a glavne uloge tumače hollywoodske legende Tom Cruise i Russell Crowe te Sofia Boutella.

Filmovi će se prikazivati do 21. lipnja. Brže od najbržih možete pogledati svakim danom od 19 sati, osim subote i nedjelje kada u kinu neće biti filmskih projekcija. Mumija će se prikazivati od 21 sat.