Prijava

Vaša prijava

Buna pobjednik na Memorijalnom turniru ”Franjo Milanščak – Gira”


Prvi memorijalni turnir ”Franjo Milanščak – Gira” veteranskih momčadi u organizaciji Nogometnog kluba Dinamo Hidrel odigran je na blagdan Tijelova jučer na igralištu u Novom Čiču. Pozivu za nastup nije se zbog spriječenosti odazvala momčad VG Boys, zamjena je bila momčad Hrašća. Veterani su na tvrdom terenu i visokoj temperaturi odigrali pristojan turnir, iako se nisu iskazali efikasnošću (utakmice su igrane u trajanju 2×25 minuta), pogotovo u poluzavršnici odnosno u finalnom susretu. Sudio je Tihomir Bratković.

NK Dinamo Hidrel je kao organizator još jednom pokazao koliko cijeni djelovanje nedavno preminulog Franje Milanščaka, jer mu je već na klupskom domu postavljena spomen ploča. Turnir je pratila kompletna obitelj Milanščak, a na završnom ceremonijalu dodjele pehara za tri prvoplasirane momčadi nazočni su bili svi: supruga, sinovi, kćer, snaha i unučad.

Memorijalni turnir ”Franjo Milanščak – Gira”

Rezultati

Skupina A  Dinamo (Novo Čiče) – Udarnik 1:4, Dinamo – Hrašće 2:0, Udarnik – Hrašće 2:0. Poredak: 1. Udarnik 6, 2. Dinamo 3, Hrašće 0.

Skupina B  Lekenik – Mlaka 1:1, Lekenik – Buna 1:2, Mlaka – Buna 0:0. Poredak: 1. Buna 4, Mlaka 2, Lekenik 1.

Polufinale  Udarnik – Mlaka 0:0, 3:4 (11m), Buna – Dinamo 3:1.

Za 3. mjesto (udarci s 11m): Udarnik – Dinamo 3:2 (11m).

Finale Buna – Mlaka 1:0.