Prijava

Vaša prijava

Hoćete li odvoziti 1. Kučku biciklijadu?


Udruga žena „Kuče“ u subotu organizira 1. Kučku biciklijadu. Ova sportska manifestacija održat će se prema pravilima Hrvatskog biciklističkog saveza, a o sigurnosti sudionika brinut će medicinska ekipa i policija. Start je u 11 sati ispred Društvenog doma Kuče, a svaki sudionik će moći odabrati jednu od tri željene rute: 1. Extreme route (EXTR): 47 kilometara, asfaltni teren, ravna površina; 2. XC route (XCR): 30 kilometara, makadamski te šumski teren, neravna površina; 3. Recreational route (RR): 15 kilometara, asfaltni teren, ravna površina.

„Biciklijadom želimo podići svijest o tome kako je zdravlje najbitnije blago u životu čovjeka. Svake godine zbog nedovoljne tjelesne aktivnosti u svijetu premine tri milijuna ljudi. U organizaciji ove manifestacije uključit će se i ostale udruge iz našeg kraja te naši partneri“, poručili su organizatori.

Sudjelovati mogu svi bez obzira na dob. Sudionici stari 14 godina i mlađi moraju biti u pratnji odrasle osobe. U tijeku su prijave, a svi zainteresirani mogu se prijaviti ovdje.

Udruge žena „Kuče“ svojim djelovanjem i sportskim, društvenim i socijalnim aktivnostima nastoji pridonijeti boljitku svoje lokalne zajednice. Već godinama djeluju u svom mjestu i daju veliki obol u podizanju kvalitete života na ovom području.