Prijava

Vaša prijava

Dean Klafurić preuzima Goricu, potpisao i Mario Marina


Dean Klafurić dosadašnji član stručnog stožera All Nassria, te bivši trener u Dinamu preuzima Goricu. Ova vijest je i službeno potvrđena iz Gorice. Klafurić će tako od srpnja biti prvi čovjek struke u Gorici. Osim Klafurića u Gorici su objavili još jednu lijepu vijest za svoje navijače.

Dean Klafuric.
Photo: Nina Djurdjevic/PIXSELL

Ponajbolji igrač Gorice iz prošle sezone Mario Marina vraća se nazad i potpisao je dvogodišnji Ugovor.  Podsjetimo Marina je zimus otišao iz Gorice u redove BiH prvoligaša Široki Brijeg. Trenutno je redove Gorice napustio samo Benjamin Tatar, a Smoljo se nalazi na pripremama sa Lokomotivom. Iz Gorice najavljuju kako će do kraja mjeseca objaviti i kompletna imena igrača sa kojima će klub krenuti u novu sezonu. Velika želja Gorice bila je i povratak Ivana Preleca danas ponajboljeg trenera u Dinamovoj školi, ali po riječima predsjednika Gorice Nenada Črnka, ova opcija trenutno nije moguća, iako nije ni nemoguća u bližoj budućnosti.

Mario Marina

Zasad uz Klafurića na okupu bi trebao ostati cijeli stručni stožer iz proljeća (Grlić, Škrablin i Klafurić Siniša), a očekuju se i neke od promjena unutar organizacije nogometne škole. U Gorici su najavili kako će dati u novoj sezoni još veću minutažu nekim svojim mladin igračima (Humeljak, Krsnik, Muhar, Sedlaček i Matošević) koji su već u protekloj sezoni imali priliku pokazati se u drugoligaškim utakmicama i sva petorica su zadovoljila zahtjeve struke, a nije isključeno da još netko od mladih skrene pogled struke na sebe. Prema najavama u kadar Gorice bi trebali stići i neki vrlo zanimljivi mladi igrači, ali njihova imena još uvijek nismo mogli doznati.


Bili smo domaćini "Zvonjalice"