Prijava

Vaša prijava

Mraclin domaćin u dva uvodna kola


09.07.2017. Plenum 1. ŽNL Istok. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

Nogometni klub Mraclin upriličio je domaćinstvo Plenumu klubova 1. Županijske nogometne lige istok. Točno sat prije podneva u nedjelju 9. srpnja na terasi sportskog doma u Grabi sastali su se predstavnici svih 16 klubova koji će se natjecati u nadolazećoj 2017. / 2018. sezoni. Novaci u ligi su Mraclin čija je momčad kako je poznato prošle sezone ispala iz višeg ranga Jedinstvene županijske lige te prvak i doprvak 2. Županijske lige istok Kloštar i Mladost iz Obrezine. Čelni ljudi Županijskog nogometnog saveza Željko Mihalj, Martin Šarić, Mario Brlek i Mladen Žugec uvodno su predstavnike klubova izvijestili o prošloj ali i nadolazećoj sezoni. Prvenstvo započinje utakmicama 1. kola 26./27. kolovoza dok će se u jesenskom dijelu 3. i 6. kolo odigrati srijedom.

09.07.2017. Plenum 1. ŽNL Istok. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

Na kraju se pristupilo izvlačenju Bergerovih brojeva prema kojima ce se tako u 1. kolu sastati: Mraclin – Buna, Sava (SH) – Vatrogasac (K), Kloštar – Zvekovac, Sloga (K) – Lonja, Turopoljac – Oborovo, Dubrava – Mladost (O), Dinamo Hidrel – Meštrica i Brcko – Ban Jelačić (V).

 

09.07.2017. Plenum 1. ŽNL Istok. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

U 2. kolu koje je na rasporedu 02./03. kolovoza sastaju se: Mraclin – Sava (SH), Buna – Ban Jelačić (V), Meštrica – Brcko, Mladost (O) – Dinamo Hidrel, Oborovo – Dubrava, Lonja – Turopoljac, Zvekovac – Sloga (K) i Vatrogasac (K) – Kloštar.
Nakon završetka službenog dijela uslijedio je neformalni dio, za sve nazočne predstavnike klubova i medija vodstvo NK Mraclin pripremilo je roštilj i hladne napitke.


Državno Natjecanje iz geografije