Prijava

Vaša prijava

VIDEO: Gorica i Vinogradar bez pobjednika u prvoj pripremnoj utakmici


Utakmica domaćeg drugoligaša i trećeligaša iz Mladine apsolutno je poslužila svrsi u ovoj fazi priprema. Treneri Dean Klafurić i Stjepan Gomerac isprobali su veliki broj igrača, igralo se u solidnom ritmu s mnogo kombinatorike a izrađeno je mnogo više prigoda za pogotke od konačnih 2:2. Povela je Gorica zarana već početkom 2. minute. Povratnik u Veliku Goricu Mario Marina odigrao je dubinsku za Hrvoja Humeljaka koji se izborio za poentiranje i nisko pogodio. Reprizu su u 12. minuti odigrali asistent Bjelobradić i strijelac Igor Prijić koji je izbio sam na Kahlinu i mirno zabio za 1:1. Nakon nekoliko zanimljivih situacija na obje strane ponovno zabija Vinogradar. Terzić je primio loptu polulijevo, dao si malo for prema sredini, a onda s distance pogodio suprotni kut i bilo je 1:2. U 45. Terzić je pogodio i gredu. U drugom dijelu Gorica je bila bolja i stalno pritiskala. U 47. minuti Matija Dvorneković “nariktao” ja veliki zicer Veliću koji je pucao slabo i nije bilo ništa od pogotka. Dvadeset minuta kasnije u prodoru je srušen Matošević za 11 metara a sigurno je zabio Dvorneković za konačnih 2:2.

GORICA – VINOGRADAR 2:2 (1:2)

VELIKA GORICA Gradski stadion. Gledatelja 150. Sudac: Jerbić (Velika Mlaka). Pomoćnici: I. Antunović i Z. Landeka (oba iz Velike Gorice).

STRIJELCI: 1:0-Humeljak (2), 1:1-Prijić (12), 1:2-Terzić (28), 2:2-Dvorneković (67-11m).

GORICA: Kahlina, Jančetić, M. Špičić, Radoš, Desput, Marina, Zenko, Pejić, Lučić, Humeljak, Sedlaček (još su igrali: Veriga, Čurek, Milanović, Matošević, Muhar, Žutić, Velić, Rajić, Krsnik, Dvorneković, Povoljnjak).
TRENER: Dean Klafurić

VINOGRADAR: Bašić, Vukić, Bagarić, Ptiček, Povržanić, Hadžić, Pavlešić, F. Ščrbec, Terzić, Prijić, Bjelanović (još su igrali: Braje, Ivkovčić, Horvatinec, Mislimi, Bajo, Šipuš, Štulec, Rupčić, Tokić, Miličević, Koluder, Španjić, Kovačić).
TRENER: Stjepan Gomerac