Prijava

Vaša prijava

POLET BUŠEVEC – Trener Milan Matanović prozvao na Zvrniku


Na Zvrniku je kraj ljetnom zatišju, u ponedjeljak 24. srpnja službeno su započele pripreme četvrtoligaša Poleta.
Trener Matanović okupio je momčad koju će voditi u IV HNL središte gdje će imati zaista jaku konkurenciju, no unatoč tome vjeruje u snagu svoje momčadi kao i to da će cilj biti ispunjen.
– Nadam se i vjerujem da ćemo biti negdje oko sredine tablice, a ne da imamo probleme kakve smo imali prošle sezone. Još trebamo malo osnažiti momčad, kao što je poznato neki igrači su došli, neki otišli. Još se upoznajemo i tek se trebamo uigrati. Liga je ove sezone puno jača, mislim da trebamo još dovesti jednog zaista kvalitetnog napadača i jednog veznog igrača te bi trebali iz igračkog kadra sa kojim raspolažemo ostvariti cilj u sezoni pred nama – istaknuo je Poletov šef struke Matanović.

Igrački kadar iz prošle sezone čine vratari Petar Šoić i Nikola Dolački, te igrači u polju Ivica Sučić, Franjo Sovina, Marko Tičarić, Mario Pejak, Robert Zlodi, Leon Brajković, Bernard Blažinić, Zvonimir Matušin, Damir Josić, Matija Brajković, Antonio Šafranić, Tomislav Sremić kojima su priključeni juniori Antonijo Tolić i Mateo Božurić.
Novopridošli igrački kadar na Zvrniku je Matej Skrbin (Udarnik), David Bobesić (Mraclin), Matej Jukić-Sunarić (Gorica), Hrvoje Šegota (Gorica), Andrej Pavlović (TŠK), Dario Križanić (Turopolje), Filip Vukasović (junior Željezničara iz Sarajeva) i rekovalescent Adam Gorinjac koji se vraća na teren nakon duže stanke zbog povrede.
Spomenimo igrače koji više ne stanuju na Zvrniku: Ivan Zagorec i Marko Župetić preselili su u Gradiće dok je Mario Stuparić u Turopoljcu. Staus Ivana Landeke još nije definiran.
Polet u pripremnom razdoblju ima u planu odigrati 7 utakmica: uvodno tri domaće, 2. 8. Frankopan, 6. 8. Odra, 9. 8. BSK Budaševo. Slijede dva gostujuća dvoboja 12. 8. Mladost (P) i 16. 8. Segesta. U završnom dijelu priprema prvo će ugostiti 20. 8. Lomnicu i za kraj ciklusa 23. 8. Ban Jelačić iz Vukovine.