Prijava

Vaša prijava

Udarnik pobjedom otvorio sezonu


U premijernoj utakmici u Kurilovcu nogometaše Udarnika su testirali mlade nade Gorice II, kojima je ovo bila druga pripremna utakmica. Udarnik je na kraju zasluženo slavio sa dva pogotka razlike iako su mladići Gorice II posebno u nastavku pokazali da će i od ove generacije u Gorici imati podosta materijala za seniore. Obzirom da je trenutno gotovo kompletna momčad Gorice II priključena A momčadi, trener Vidak za novu sezonu ima na raspolaganju igrače rođene 1999. i 2000. godine.

“Odigrali smo jako dobru utakmicu posebno u 1. poluvremenu gdje smo kontrolirali igru i zasluženo vodili. Drugo poluvrijeme pripalo je gostima. Sve ukupno sam zadovoljan s obzirom da su noge teške i prisutan je umor.” – rekao nam je trener Udarnika Damir Biškup.

UDARNIK – GORICA II 2:0 (2:0)

Strijelci: 1:0-Abazi (12), 2:0-Pralas (33)

UDARNIK: Klenović, Grdenič, Čunčić, Čolič, Pejak, Kovačić, Džaja, Kelava, Abazi, Pralas, Horvat još su igrali: Sučić, Krasnić, Ladović, Šarić, Landeka, Zlodi, Lučić.
Trener: Damir Biškup

GORICA: Kelihar, Matić, Rajić, K.Krizmanić, Che, Šoštarec, P.Posavec, Mandura, Šroler, Roginić, Spudić još su igrali: Išek, D.Posavec, Grgić, I.Krizmanić, Božić, Smolković
Trener: Perica Vidak


Erasmus razmjena u Studentskoj referadi

Vatrogasna vježba Donjeg Turopolja