Prijava

Vaša prijava

Najava nogometnog vikenda


Nogometaši Gorice u subotu će odigrati svoju drugu utakmicu u pripremama za jesenski dio prvenstva, a gostuju u susjednoj Sloveniji kod Brežica u 18:00 sati. Druga momčad Gorice će na gradskom stadionu u subotu ugostiti momčad Samobora.

Istoga dana u Kurilovcu u 10:00 trećeligaš Udarnik ima svoju drugu pripremnu utakmicui. Gost na SRC Kurilovec je druga momčad Dinama koja je drugoligaš, a vodi je Igor Jovičević, sin legendarnog nogometaša modrih Čede Jovičevića. Dan kasnije, u nedjelju 30. srpnja, prvu test utakmicu ima i županijski ligaš Turopoljac. Također od 10 sati gosti u Kučama su juniori Udarnika.

Lazina Čička je domaćin 11. kola MNL Turopolja i Posavine

Isti dan igra se i 11. kolo malonogometne lige Turopolja i Posavine od 15 sati. Domaćin je momčad Lazina Čičke koji su se do sada uvijek pokazali kao uzorni domaćini i ne sumnjamo da će biti opet, pa se isplati doći i osjetiti njihovo gostoprimstvo.

Parovi su redom: Bukevje-Jagodno, Poljana Čička-Veleševec, Drnek-Strmec Bukevski, Orle-Novo Čiče, Donje Podotočje-Kuče, Turopolje-Gornje Podotočje i Ribnica-Lazina Čička