Prijava

Vaša prijava

Udarnik i Samobor u zanimljivoj utakmici odigrali neodlučeno


Zanimljiva utakmica s dva različita poluvremena, u prvom je novi trećeligaš Udarnik bio premoćniji, a dojučerašnji trećeligaš Samobor je nakon odmora imao više od igre, naročito u posljednjih 20 minuta. Kurilovčani su u prvom poluvremenu izgledali vrlo dobro, igrali su brzo, jedino u završnici akcija pred i u kaznenom prostoru manjkala im je koncentracija da bi bili efikasni. Najbliži pogotku bio je Jurica Kovačić u 13. minuti kada je ubačaj s lijeve strane zahvatio volejem i pogodio vratnicu. Gosti su imali prigodu u 20. minuti kada je nakon kornera lopta šetala po petercu da bi je Nikica Brujić glavom poslao u ruke vratara Kranjčeca.

Trener Damir Biškup je u drugom poluvremenu na travnjak poslao drugih jedanaest igrača, Stjepan Bašić je načinio samo dvije izmjene, jedine igrače koje je imao na klupi za pričuve. Udarnik je došao u vodstvo tako što je Šimić iz sredine dubinskim pasom na desnoj strani našao Landeku koji je okrenuo svog čuvara i ubacio šesnaesterac, a Brajko je loptu ‘mekano’ primio i mirno plasirao u mrežu uz samu vratnicu. Isti igrač je u 58. minuti pobjegao obrani gostiju, nadomak kaznenog prostora dao si je predug for i vratar Razum je pokupio loptu. Landeka je u 60. minuti na desnoj strani ponovo izvrtio suparnika, ali njegov ubačaj na drugu stativu nije dobro zahvatio Mijo Šarić i šansa je propala.

Nakon toga bio je uočljiv pad u igri domaćina, Samobor je preko maestra Brujića diktirao događanja na terenu. Izjednačenje je bila kompletna Brujićeva majstorija koji je izvrtio obranu domaćih i s desetak metara plasirao loptu u donji kut. Gosti u 79. minuti imaju zicer za vodstvo kada Šimić u šesnaestercu prelazi vratara Klenovića i onda iskosa s desne strane pogađa prvu vratnicu praznih vrata.

Pripremna utakmica

NK Udarnik – NK Samobor 1:1 (0:0)

Igralište SRC Kurilovec. Gledatelja 70. Srijeda, 02.08.2017., 18:30 sati. Sudac: Nikola Šimunović. Pomoćnici: Tihomir Čunčić i Tihomir Bratković (svi Velika Gorica). Strijelci: 1:0 – Brajko (53), 1:1 – Brujić (70).

UDARNIK: Kranjčec, Krišto, Čunčić, Grdenić, Čolić, Kovačić, Džaja, Lučić, Turkalj, Abazi, Pralas (prvo poluvrijeme); Klenović, Gršić, Šarić, Ladović, Krasnić, Šimić, Zlodi, Horvat, Kelava, Landeka, Brajko (drugo poluvrijeme). Trener: Damir Biškup.

SAMOBOR: Razum, Martinko, Držić, Bejdić, Mišura, Kižlin, Šimić, Brdarić, Merlin, Brujić, Ibrahimović (još su igrali: Horvat i Bišćan). Trener: Stjepan Bašić.

Galerija fotografija