Prijava

Vaša prijava

Evo tko će sve zaigrati na međunarodnom turniru 19. Alpas cup Trofej Turopolja


Međunarodni juniorski turnir 19. Alpas cup Trofej Turopolja 2017 održat će se na Gradskom stadionu od 11. do 13. kolovoza.

“Veliko nam je zadovoljstvo što se taj kontinuitet turnira nastavlja s kvalitetnim nogometnim klubovima iz Hrvatske i inozemstva. Vjerujemo da ćemo kvalitetno obilježiti i ovu godišnjicu”, rekao je koordinator turnira Darko Blažinčić.

18.06.2017. Alpas kup, Kurilovec. Foto: Nikica Topić/cityportal.hr

Prošlogodišnji naslov brani GNK Dinamo koji će i otvoriti turnir utakmicom protiv NK Zagreb, u petak u 17 sati. U narednih tri dana na goričkom Gradskom stadionu zaigrat će i juniori NK Lokomotive, Slaven Belupa, Sesveta, Zagreba, Intera iz Zaprešića, HNK Gorice, mađarskog Haladas Kfta te slovenskog Brava.

“To je premijera svim klubovima pred početak sezone s obzirom da većina ekipa već idući tjedan nastavlja prvoligaško natjecanje, pa im je ovo i izuzetno dobra priprema. Važno je spomenuti i da svake godine na turnir dolaze klubovi čiji su igrači danas izrasli u vrhunske internacionalce i za očekivati je da će i na ovom turniru isplivati igrači koji će kasnije otići u prvoligaške klubove i napraviti vrhunske karijere, pa očekujemo da će naš turnir afirmirati još nekoga igrača”, objasnio je Blažinčić.