Prijava

Vaša prijava

Rukometašice Udarnika krenule s pripremama


Nešto ranije nego prijašnjih godina ŽRK Udarnik započeo je s pripremama za predstojeću natjecateljsku sezonu, a to logično inicira razmišljanje u smjeru veće ambicioznosti glede plasmana u odnosu na prošlu sezonu. Trener Mario Turan, koji je već krajem prošlog prvenstva vodio ekipu, zakazao je jučer prozivku i prvi trening. Okupljanje je bilo ispred Gradske sportske dvorane, a trening na terenima gradskog stadiona.

Ugodno iznenađenje na treningu je pojava Josipe Nuić, igračice koja je u prošloj sezoni igrala vrlo zapaženu ulogu u sastavu prvoligaša Sesveta. Na treningu je bila i Anita Zrinušić, ‘leteće krilo’ s najbržim kontranapadom u ligi, koja je potkraj prošle sezone prestala s igranjem zbog neslaganja s ‘iščašenom’ rukometnom koncepcijom bivšeg trenera. Zagrijavanje je vodila Danijela Mihaljević, a trener je odradio ‘teži dio’ posla tako što je štopericom mjerio 15-minutno trčanje po stazi.

Martina Vugrinović, klupska glasnogovornica, kazala je kako će u sezoni 2017./2018. ŽRK Udarnik, osim seniorki u 2. HRL (ž) Zapad, imati ekipe i u 3. HRL (ž) Središte (Udarnik 2) te Međužupanijskoj ligi (godište 2002. i mlađe). U drugoligaškoj konkurenciji natječe se 12 klubova, a u trećoj ligi čak 14. Prvenstvo u 3. HRL počinje 23./24. rujna, a u 2. HRL 29./30. rujna.

Galerija fotografija