Prijava

Vaša prijava

Praznik nogometa u Velikoj Gorici i Turopolju


Pripreme i test utakmice su prošlost, za momčad Gorice i trenera Deana Klafurića, a na redu je prezentacija pripremljenog. A na startu prvenstva odmah poslastica jer u petak 18. kolovoza od 17 sati na gradski stadion u Veliku Goricu dolazi Dinamo.

“Makar se radi o drugoj momčadi, Dinamo je ipak institucija koju cijenimo i poštujemo. Sretni smo što nam već u prvom kolu dolazi najdraži klub i trebao bi to u Gorici i Turopolju biti praznik nogometa. Radio sam u Maksimiru i poznajem gotovo sve igrače i trenera Igora Jovičevića pa sam svjestan da nam neće biti nimalo lako”-kazao je uvodno Dean Klafurić (prezimenjak mu Siniša, također Lomničan, dio je stručnog stožera Gorice i vježba vratare).

foto: HNK Gorica

Hoće li se strateg Gorice prilagođavati uglednom gostu?

“Isto kao i svakom novom suparniku ali bez odstupanja od ciljeva Gorice. Mi moramo stremiti svom prepoznatljivom stilu i modelu igre a ujedno afirmirati naše mlade igrače. Težnja napadačkoj, okomitoj i efikasnoj igri stoji ali pritom ipak moramo razmišljati i o konačnom rezultatu koji donosi bodove kako bi naši simpatizeri bili potpuno zadovoljni i dolazili u što većem broju”.

Slijedeće pitanje bilo je o udarnoj momčadi i onima na klupi. “Svi igrači iz rostera (popisa) su dio udarne momčadi a igrati će oni najspremniji i u trenutno najboljoj formom, te oni koji mogu najbolje parirati profilu igrača iz modrog tabora. Sastav ću otkriti tek igračima prije utakmice”- najavio je Dean Klafurić. Na vama je ljubitelji nogometa iz Gorice, Turopolja i metropole da dođete i uživate u drugoligaškom nogometu koji se kroz novu sezonu može pretvoriti i u prvoligaški što se Gorice tiče, zašto ne?


Čišćenje Parka Tomislava Hrkovca

Anketa vezana za sustav hrane