Prijava

Vaša prijava

Azerbejdžanci dijele pravdu u Velikoj Gorici


Sinoćnja test utakmica rukometaša Gorice protiv ZG Dubrave poslužila je treneru Pekeri da uigrava nove varijante u napadu, tako da je u početnoj fazi realizacija bila povjerena pivotu Vladušiću. Kasnije se prešlo na kontranapade preko Čavara, Laljek je i razigravao i zabijao, a Marjanović i Matić su pokazali kako bez problema mogu igrati neprelaznu obranu. Lončar je branio cijelu utakmicu, druga dva vratara bili su na poštedi, kao i Goršeta (friška tetovaža). Gosti su se trudili, činili su tehničke pogreške, ali i poentirali. Prvoligaški sudac Hrvoje Rogić (drugog suca nije bilo) vodio je utakmicu vrlo dobro.

Prije utakmice doznali smo zanimljivu informaciju da je krovna rukometna organizacija EHF (European Handball Federation) prije tri dana promijenila sudački par za prvu europsku utakmicu u Velikoj Gorici HRK Gorica – Polva Serviti (02. rujna). Umjesto sudačkog para iz Italije susret Goričana i predstavnika Estonije u prvoj rundi EHF Cupa vodit će suci iz – Azerbejdžana!? Promjena nije bezazlena, ako je ocjenjujete financijski. To je zapravo udar na klupsku blagajnu, jer puno je jeftinije ugostiti dva suca iz, primjerice, Trsta, nego iz grada koji je od Velike Gorice udaljen 3.500 km. Naravno, krovne organizacije, ne samo u rukometu, uskraćuju obrazloženja za iznenadne promjene i eventualni prigovori su bez učinkovitog efekta.

Galerija fotografija

Pripremna utakmica

HRK Gorica –RK ZG Dubrava 37:20 (21:8)

Velika Gorica. Gradska sportska dvorana. Gledatelja 50. Petak, 25.08.2017., 20:30 sati. Sudac: Hrvoje Rogić (Velika Gorica). Zapisničar: Davor Novak.

GORICA: Lončar, Marjanović, Laljek, Matić, Čavar, Vladušić, Barišić, Nedić, Žarković, Božiček, Pušić, Horvačić, Pucković. Trener: Hrvoje Pekera.

ZG DUBRAVA: Poljačić, Ljubičić, Troći, Klaić, Šimatović, Masnec, Drašković, Gojković, Jelovčić, Ančić, Slunjski, Jurković.


3. Samobor Craft Festival – mjesto gdje baština susreće kreativnost