Prijava

Vaša prijava

FOTO: Pogledajte koje igrače je Nenad Gračan doveo na trening u Velikoj Gorici


Mladi reprezentativci do 21 godine trenirali su u ponedjeljak na glavnom terenu gradskog stadiona Velika Gorica. Hrvatska U-21 u utorak putuje za Moldovu, na svoj prvi kvalifikacijski susret za EP 2019. godine, koji je na rasporedu 31. kolovoza u 19:00 sati po hrvatskom vremenu, na stadionu Zimbrua u Kišinjevu. Reprezentacija je odsjela u velikogoričkom hotelu Royal, a prvotni plan treninga u 10 i 17 sati promijenjen je u samo jedan poslijepodnevni trening. U skupini se osim Hrvatske i Moldove nalaze još San Marino, Bjelorusija, Grčka i Češka.

“Na papiru sve to izgleda jednostavnije nego što je bilo u prošlom ciklusu, no ne treba se zavaravati. Češka je nositelj, Grčka je sigurno neugodna, a i Moldova i Bjelorusija mogu iznenaditi. Ipak, imamo ambiciju i motiv, a naša je generacija dobra – bila je u mlađim kategorijama već i na Europskom i na Svjetskom prvenstvu. Želimo se nametnuti te pretvoriti igračku kvalitetu i njihov talent u uspješne rezultate”, najavio je izbornik Gračan.

Na trening na velikogoričkom travnjaku su istrčali: Josip Posavec (Palermo), Fran Karačić (Lokomotiva), Borna Sosa (Dinamo), Duje Ćaleta-Car (RB Salzburg), Ivan Šunjić (Lokomotiva), Nikola Vlašić (Hajduk), Andrija Balić (Udinese), Ante Ćorić (Dinamo), Alen Halilović (Las Palmas), Karlo Letica (Hajduk), Petar Bočkaj (Osijek), Lovro Majer (Lokomotiva), Nikola Katić (Slaven Belupo), Nikola Moro (Dinamo), Josip Brekalo (Stuttgart), Toma Bašić (Hajduk), Luka Ivanušec (Lokomotiva), Marin Jakoliš (Admira Wacker), Marin Pongračić (RB Salzburg) i Petar Bosančić (Hajduk)