Prijava

Vaša prijava

Udarnik u Sisku razbio Segestu


Sportski direktor novog trećeligaša Udarnika iz Kurilovca, Darko Janječić Žica, na svakoj je utakmici svog kluba pa je tako nazočio i 2. kolu 3. HNL zapad u Sisku. “Nije lako nikoga pobijediti 5:0, a mi smo to napravili u Sisku i zasluženo pobijedili nekadašnjeg prvoligaša Segestu. Trener Damir Biškup i njegov pomoćnik Jurica Šimir sjajno su fizički pripremili momčad, roster momčadi je širok i trener sjajno rotira momčad. Tako su jučer odmarali Čunčić, Brčić, Ramljak, Horvat, te novopridošli igrač iz Gorice Domagoj Šoštarec. Što se tiče same utakmice od prve minute krenuli smo silovito prema vratima Segeste te već u 3. minuti poveli 1:0. Nismo se zadovoljili minimalnim vodstvom i dalje smo pritiskali vrata Segeste, tako da je na kraju rezultat 5:0 više nego zadovoljavajući za nas kao novake u ligi. U nedjelju moramo u 3. kolu protiv odlične momčadi Dugog Sela na SRC Kurilovec potvrditi novom pobjedom odličan start u prvenstvo. Bit će to tvrda i neizvjesna utakmica jer su oni odlično posložena momčad na čelu sa trenerom Milivojem Bračunom i pomoćnikom Vidovićem, ali mislim da će naš trener Biškup složiti dobitnu kombinaciju te ćemo na kraju, nadam se, napustiti naš travnjak uzdignutih ruku”-kazao je za cityportal Darko Janječić.

SEGESTA 0
UDARNIK 5

SISAK Gradski stadion. Igrano 30. kolovoza 2017. od 17.30. Gledatelja 200. Sudac: Mate Jakelić. Pomoćnici: Dario Kolarević i Ivona Pejić. Četvrti sudac: Vlatko Juriöić (svi iz Zagreba). Delegat: Tomislav Lukšić (Gradići).

STRIJELCI: 0:1-Hodak (3), 0:2-Kelava (36), 0:3-Brajko (77), 0:4-Džaja (83), 0:5-Kelava (89-11m).

SEGESTA: Stilinović, Jergović (od 46. K. Abramović), Kolarić (od 46. Handanović), Koûić, Zenuni, Sertić, Križe, Vranić, Čejvanović, Garba (od 78. Galonja), Eberl.
TRENER: Zoran Buinac

UDARNIK: Kranjčec, M. Grdenić, Ladović, Kovačić, Džaja, Brajko, Hodak (od 46. Karamatić), Turkalj (od 68. Pralas), Kelava, Čolić, Šimić (od 54. äarić).
TRENER: Damir Biškup
IGRAČ UTAKMICE: Matej Kelava