Prijava

Vaša prijava

Gorici važni bodovi iz Novigrada


Nakon, sada sigurno možemo ustvrditi, nesretnog poraza u prvom kolu od Dinama nogometaši Gorice pod vodstvom Deana Klafurića i drugi puta zaredom dolaze sa gostovanja sa punim plijenom. I ova utakmica je potvrdila koliko je važno kad momčad u svlačionici i na terenu diše kao jedan. Za utakmicu u Novigradu Klafurić je ponovno pripremio nekoliko iznenađenja. Odmorio Humeljaka kojeg danas nije ni vodio u Novigrad, a uz njega u odnosu na momčad koja je istrčala protiv Dugopolja na klupi su ostala još trojica (Žutić, Muhar i Zenko). I opet je Gorica na terenu stajala čvrsto, nametnuvši svoj gard i ne dozvolivši domaćinu nikakvo iznenađenje.

Čitava utakmica obilovala je čvrstinom i nadmudrivanjem, a u polju je sijevalo s obje strane. Nije tu bilo previše prilika za pogodak, a onu jednu opet je izborio Šipoš. Nemec se poigravao u šesnaestercu, a Šipoš mu je izbio loptu do Zenka koji 11 minuta prije kraja “zamrzava” tribine, a momčad Gorice šalje u euforiju.

Do kraja utakmice gorica je rutinski stala na loptu, a Novigrad je i dalje uporno preskakanjem igre pokušavao nešto na silu, ali sve je na kraju ostalo na pokušajima. Gorici su ovo vrlo važni bodovi, vremena za slavlje gotovo da i nema jer već u petak na gradski stadion stiže Hrvatski Dragovoljac.