Prijava

Vaša prijava

Udarnik nije uspio nastaviti niz


Vrlo sadržajna utakmica koja se lomila do 85. minute i onda se debelo prelomila na stranu gostujuće momčadi iskusnog trenera Milivoja Bračuna. U prvom poluvremenu Udarnik je bio bolji ali nije zabio. U 3. minuti domaći su tražili i 11 metara međutim sudac Mario Jelić nije reagirao. Brajko je zapucao dva zicera (22. i 45. minuta) a zabiti je mogao i Ladović (40) na ubačaj Džaje.

Ante Džaja (24) našao se u autu (van igre). Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

Nakon odmora kao da je istrčalo neko drugo Dugo Selo. Zaigrali su gosti hrabrije i više napadački što im se isplatilo a išla im je na ruku i ozljeda vratara domaćih Kranjčeca kojeg je zamijenio mladi i neiskusni Klenović u 49. minuti. Sve najvažnije dogodilo se u finišu vrlo žustrog dvoboja. U 72. minuti gostima nije priznat pogodak zbog navodnog prekršaja, u 82. vratar gostiju Bagarić uhvatio je loptu van kaznenog prostora i zaradio samo žuti karton (!?) a domaći su dobili indirekt (?). I onda u 85. minuti dulji napad gostiju, nekoliko grešaka domaće obrane u seriji da bi na kraju 19-godišnji Vlatko Martinović pogodio za veliko slavlje Dugoselčana.

 

Šokirani udarnici još su do kraja dva puta tuširani. Najprije je efektno zakucao Bračunov đoker s klupe Tomislav Jelić nakon lijepe kombinacije s desne strane i asistencije Skorina da bi u sudačkoj nadoknadi Batarilo-Čerdić Mijo potegnuo iz daleka i probio mladog Klenovića za visokih a možda i neočekivanih 0:3.”

 

Sudačka trojka nije se proslavila. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

UDARNIK – DUGO SELO: 0-3
VELIKA GORICA SRC Kurilovec. Igrano 3. rujna 2017. od 17 sati. Gledatelja 200. Sudac: Mario Jelić. Pomoćnici: Zlatan Bilić i Kristian Brezić (svi iz Zagreba). Četvrti sudac: Martin Tomačić (Draganići). Delegat: Mario Brlek (Velika Gorica)

 

STRIJELCI: 0:1-Martinović (85), 0:2-T. Jelić (88), 0:3-Batarilo-Čerdić (90).

 

UDARNIK (4-1-3-2): Kranjčec (od 49. Klenović)-M. Grdenić, Ladović, Čolić, Šarić-Kovačić-Lučić(od 58. Karamatić), Kelava, Džaja-Brajko, Hodak (od 66. Pralas) .
TRENER: Damir Biškup

 

DUGO SELO (4-4-2): Bagarić-Magdić, Filipović, Salatović, Peretin -Skorin (od 89. Ivančević), Grgić, Batarilo-Čerdić, Ježić (od 65. T. Jelić)-Benković, Martinović (od 90. S. Vidović).
TRENER: Milivoj Bračun

IGRAČ UTAKMICE: Vlatko Martinović