Prijava

Vaša prijava

Vatrogasac prokockao prednost od tri gola i spašavao bod


Utakmica s dva različita poluvremena, domaćin bolji u prvom, gosti s velikim preokretom u drugom dijelu i propuštenim prigodama da zabilježe pobjedu. Domaći su došli rano u vodstvo tako što je Selver Muhić ubačaj iz kornera dosta s(p)retno sproveo pod gredu iznenađenog vratara Ivana Maričića. U 13. minuti Antonio Ivkić je iz povoljne prilike uzdrmao vratnicu, a na 2:0 podigao je Marko Novak iskoristivši pogrešku spore obrane. Zadnja linija gostiju izgledala je u nekim trenucima tragikomočno, kao u 32. minuti kada im je pobjegao mladi Josip Šošić i dodao Ivkiću koji pogađa nečuvanu mrežu za 3:0.

Nakon odmora Kloštar počinje s dvije izmjene i to se pokazalo sjajnim potezom za goste. Odličan tehničar Josip Krezo zavladao je sredinom terena i obrana domaćih počela je plivati ”utopljeničkim” stilom. Uz Krezu razigrali su se Toni Sesar i Vedran Kopejtko i u roku ”keks” rezultat je izjednačen. Sva tri puta strijelac je bio Vedran Kopejtko, koji je igralištem paradirao kao na manekenskoj pisti i zabijao uvijek na drugačiji način. Trener Juro Gavran zamijenio je neke od svojih ”foliranata”, iliti alibi igrača, ali nije bio spokojan do kraja. Kloštar je u 90. propustio realizirati zicer i uzeti sva tri boda.

Galerija fotografija

Prva županijska nogometna liga – skupina Istok, 02. kolo

NK Vatrogasac – NK Kloštar 3:3 (3:0)

Kobilić. Igralište Vatrogasca. Gledatelja 60. Nedjelja, 03.09.2017., 17 sati. Sudac: Srećko Jantoljak (Dubrava Vrbovečka). Pomoćnici: Jerko Ctnčić (Vrbovec) i Juraj MIkšec (Banovo). Delegat: Hasan Husanović (Vrbovec). Strijelci: 1:0 – Muhić (4), 2:0 – Novak (26), 3:0 – Ivkić (32), 3:1 – Kopejtko (50), 3:2 – Kopejtko (60), 3:3 – Kopejtko (63).

VATROGASAC: Krvarić, Šimek (od 32. Mišković) Čumpek, Čavar (od 66. Mihinica, od 85. Sudar), Grilec (od 71. Sabol), Kontić (cap.), Novak, Ivkić, Vodelšek, Muhić, Šošić (od 58. Barišić). Trener: Juro Gavran.

KLOŠTAR: Maričić, M. Šprajček (od 46. Sraka), Kruh-Vuk, D. Drča, Antolković (od 63. I. Šprajček), Sesar, Knezek (cap.), Kopejtko, Tomić (od 46. Krezo), M. Drča (od 79. Mučić), M. Kletečki. Trener: Norbert Žmegač-Kunić.