Prijava

Vaša prijava

FOTO Vatrogascu pohvale, Turopoljcu bodovi


 

Prije današnje utakmice u Kobiliću gosti iz Kuča slovili su za izrazite favorite i ne samo zbog rezultata od srijede (3. kolo) u kojem je Turopoljac pobijedio Zvekovac 10:0 za vodstvo na ljestvici, a Vatrogasac u Križu stradao s 1:5. Kučani imaju momčad za vrh, ali su danas ostali ponešto dužni brojnim gledateljima, a domaći su odigrali disciplinirano i do kraja držali susret neizvjesnim.

Turopoljac je najveću prigodu u prvom poluvremenu propustio realizirati u 11. minuti kada je na proigravanje Petra Milatovića u situaciji ‘1 na 1’ Ante Cavrić prešao i vratara, ali nije uspio iskosa s lijeve strane pogoditi mrežu. Domaći su uzvratili u 13. minuti kada je na ubačaj Kreše Barišića natrčao Josip Šošić i pogodio blok te je lopta završila u rukama vratara Maria Zagorca.

Početak drugog poluvremena obilježilo je nekoliko oštrih startova, igra nije bila tečna, akcije su prekidane prekršajima. Mario Stuparić je u 62. minuti s 18m pogodio gredu iznad glave Stjepana Krvarića. Gol odluke postignut je u 73. minuti iz akcije koju je iz polukontre inicirao Milatović. Loptu je u dubini šesnaesterca dostigao Stuparić i s lije strane ubacio na suprotnu za Petra Nikolića, koji je plasiranim udarcem po sredini vrata zatresao mrežu. Vatrogasac je do kraja napadao i imao zrele šanse, nije došlo do izjednačenja zahvaljujući obranama Zagorca, a u posljednjoj minuti Marko Paradžik je glavom izbacio loptu iz praznih vrata.

Galerija fotografija

Prva županijska nogometna liga – skupina Istok, 04. kolo

NK Vatrogasac – NK Turopoljac 0:1 (0:0)

Kobilić. Igralište Vatrogasca. Gledatelja 120. Nedjelja, 10.09.2017., 17 sati. Sudac: Dario Aščić (Velika Gorica). Pomoćnici: Davor Merkaš (Velika Gorica) i Marko Matić (Šćitarjevo). Delegat: Željko Stepanić (Velika Gorica). Strijelac: 0:1 – Nikolić (73).

 VATROGASAC: Krvarić, Čumpek, Čavar, Kontić (cap.), Dilberović (od 87. Sudar), Barišić, Filep (od 76. Ivkić), Mišković (od 74. Trupčević), Vodelšek, Grilec (od 83. Raić), Šošić (od 46. Sambol). Trener: Juro Gavran.

TUROPOLJAC: Zagorac, Jakovljević (cap.), Cavrić (od 60. Gmižić), Šestok (od 88. Mi. Paviša), Stuparić, Milatović, F. Hajduk, Fabijančić (od 65. Nikolić), Mikulinec, Paradžik, Bušić. Trener: Mario Paviša.


Udruga bogatija za četiri nova jata