Prijava

Vaša prijava

Udarnik u srijedu kod Sloge u Križu


Danas u srijedu 13. rujna igraju se prve utakmice 1. kola kupa NSZŽ.

Raspored: KRIŽ Sloga-Udarnik (17), ŠENKOVEC Sutla-Dugo Selo (17), BEDENICA Strmec-Rakovec (17), KERESTINEC TOP-Vrbovec (17).

U srijedu 27. rujna od 17 sati na rasporedu su preostali parovi: Milka Trnina-Sava (S), Jamnica-Samobor i Bistra-Stupnik.

Drugoligaš Gorica je u prvom kolu slobodan. Sportski direktor trećeligaša iz Kurilovca Darko Janječić zadovoljan je prvenstvenim startom svoje momčadi.

“Nakon odigranih 4. kola u 3. HNL zapad, Udarnik se smjestio na 6. mjesto sa osvojenih 7 bodova. Svi u klubu smo jako zadovoljni sa početkom prvenstva, makar ostaje žal za izgubljena 3 boda protiv Dugog Sela na domaćem terenu. Više od 70 minuta dominirali smo, stvarali šanse i na kraju 5 minuta prije kraja izgubili 3:0 što je sasvim nerealan rezultat. Mi smo novi u ligi i platili smo danak neiskustvu. Na toj utakmici imali smo seriju nesreća a ozlijedio se i naš odlični vratar Domagoj Kranjčec koji suigračima ulijeva dodatno samopouzdanja. Minule subote odigrali smo 3:3 protiv solidnog HAŠK-a na Pešćenici u Zagrebu a dojam je da smo mogli izgubiti utakmicu ali i pobijediti. Osim bez Kranjčeca igrali smo sa nezaliječenim stoperom Čunčićem dok su pod temperaturom bili Grdenić i Ladović. Ništa, idemo dalje utakmicu po utakmicu, bit ćemo jači kada nam se vrate ponajbolji Brčić i Ramljak. U subotu 16. rujna s početkom u 16.30 sati Udarnik igra protiv Vinogradara na SRC Kurilovec. To će nam biti najlakša utakmica jer Vinogradara je favorit prvenstva. Jaskanci imaju najbolje i najskuplje igrače i treba se dogoditi čudo da ne budu šampioni. Oni su favoriti i subotnje utakmice a mi u Kurilovcu bili bi zadovoljni i bodom. Zeleni travnjak je međutim jedino mjerilo a nadam se dobroj utakmici i pravoj sportskoj atmosferi. Udarnikovi igrači jedva čekaju utakmicu a dodatni motiv bit će im rođendan našeg predsjednika Filipa Gabelice. Povoljan rezultat naše momčadi bio bi mu vjerujem najveći i najdraži poklon. Ostaje žal za našim stoperom Ladovićem koji zbog tri žuta kartona propušta derbi. Ovim putem pozivamo sve navijače i prijatelje nogometa da dođu u subotu na SRC Kurilovec i podrže našu momčad u derbiju i sigurno neće otići razočarani iz Kurilovca a mi ćemo sve učiniti da se naši sportski prijatelji iz Mladine osjećaju ugodno, da sve prođe u sportskom ozračju i neka na kraju bolji pobijedi”– zaključak je i želja sportskog direktora Udarnika Darka Janječića.


Žalbeni rok na rezultate državne mature

Dan otvorenih vrata - 26. 4. 2024.