Posljednji je dan prijave na natječaj za Vinsku kraljicu Zagrebačke županije za 2018. godinu. Ako imate između 20 i 28 godina, živite na području Županije te želite promovirati naša domaća vina, vinogradarstvo i vinorodne regije, pošaljite svoje podatke (Ime i prezime, adresu stalnog boravka, kontakt, potvrdu o državljanstvu, kratki životopis i fotografiju) putem e-maila g.matasin@zagrebacka-zupanija.hr ili faxom na broj: 01/6009-474 ili preporučeno na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo
– za Izbor Vinske kraljice -, Ulica grada Vukovara 72/V, 10 000 Zagreb

Posebno imenovani Stručni sud će ocjenjivati poznavanje vina i jela Zagrebačke županije te njihovo sljubljivanje, poznavanje vinogradarsko-vinarske tradicije i običaja, opću kulturu i javni nastup.

Do sada su za Vinsku kraljicu Zagrebačke županije izabrane Nataša Puhelek, Žana Šterc, Ivana Puhelek i Helena Margetić (Čegec) iz Svetog Ivana Zeline, Irena Majcenović, Ivana Jambrović, Gabrijela Vrbetić i Iva Braje iz Jastrebarskog, Ivana Rendulić iz Zagreba, Sandra Jerković iz Ivanić-Grada, Kristina Vugrin iz Samobora, Jelena Rožić iz Vrbovca te Lucija Šember iz Jastrebarskog – koja je i aktualna Vinska kraljica.

Foto: Zagrebačka županija