Prijava

Vaša prijava

Želite postati Vinska kraljica? Prijaviti se možete još samo danas


Posljednji je dan prijave na natječaj za Vinsku kraljicu Zagrebačke županije za 2018. godinu. Ako imate između 20 i 28 godina, živite na području Županije te želite promovirati naša domaća vina, vinogradarstvo i vinorodne regije, pošaljite svoje podatke (Ime i prezime, adresu stalnog boravka, kontakt, potvrdu o državljanstvu, kratki životopis i fotografiju) putem e-maila g.matasin@zagrebacka-zupanija.hr ili faxom na broj: 01/6009-474 ili preporučeno na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo
– za Izbor Vinske kraljice -, Ulica grada Vukovara 72/V, 10 000 Zagreb

Posebno imenovani Stručni sud će ocjenjivati poznavanje vina i jela Zagrebačke županije te njihovo sljubljivanje, poznavanje vinogradarsko-vinarske tradicije i običaja, opću kulturu i javni nastup.

Do sada su za Vinsku kraljicu Zagrebačke županije izabrane Nataša Puhelek, Žana Šterc, Ivana Puhelek i Helena Margetić (Čegec) iz Svetog Ivana Zeline, Irena Majcenović, Ivana Jambrović, Gabrijela Vrbetić i Iva Braje iz Jastrebarskog, Ivana Rendulić iz Zagreba, Sandra Jerković iz Ivanić-Grada, Kristina Vugrin iz Samobora, Jelena Rožić iz Vrbovca te Lucija Šember iz Jastrebarskog – koja je i aktualna Vinska kraljica.

Foto: Zagrebačka županija