Prijava

Vaša prijava

Matteo Kamenjašević u Križu spasio Kurilovčane od blamaže


Sloga i Udarnik prije starta utakmice. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

Umalo senzacija u Križu! Udarnik je tek na jedanaesterce izbacio Slogu iz daljnjeg natjecanja u Kupu Zagrebačke županije a bio je prije utakmice veliki favorit za pobjednika jer suparnike dijele čak tri prvenstvena ranga. Kurilovčani su u Križ (ima infrastrukturu za daleko jači rang od 1. ŽNL istok) stigli bez ozljeđenih Kranjčeca, Čunčića i Džaje ali to ne umanjuje veliki uspjeh domaćih odigravši u regularnom vremenu 0:0.

Šestoligaš iz Križa ima uvjete i za 3. HNL. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

U prvom poluvremenu kombinirani trećeligaš Udarnik kružio je oko zatvorene formacije šestoligaša a Sloga je u 13. minuti bila vrlo opasna kada je u završnici kontre neprelazni stoper Korman pucao silovito zamalo pored spoja vratnice i grede. Lučić je za Udarnik u 35. minuti pogodio gredu. Domaći su na poluvremenu mijenjali čak četvoricu čuvajući ih za važnu subotnju prvenstvenu utakmicu. Odlični šestoligaš odolijevao je uspješno jalovoj dominaciji trećeligaša i u nastavku sve do kraja a u 90. minuti Petričević je iz zicera pucao snažno ali previsoko i ništa nije bilo od pobjede Sloge i velike senzacije. U izvođenju jedanaesteraca ipak su bili mirniji gosti i plasirali se u četvrtfinale kupa Zagrebačke županije.

Udarnici na zagrijavanju. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

SLOGA (K) 0 (2) – UDARNIK 0 (4)
KRIŽ Igralište Sloge ŠRC Križ. Igrano 13. rujna od 17 sati. Gledatelja: 100. Sudac: Ilčić 7. Pomoćnici: Vukadin (oba iz Dugog Sela) i Šekerija (Velika Gorica). Delegat: Ivica Mađer (Obedišče)

 

Odlučivali su udarci sa 11 metara. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

JEDANAESTERCI: 0:1-Hodak, 1:1-Radoš. 1:2-Horvat, Petričević-brani Kamenjašević, 1:3-Kovačić, 2:3-Đerek, 2:4-Šarić, Broz-brani Kamenjašević.

SLOGA (4-4-2): Tičak-Ivoš (od 46. Pokupec), Korman, Sokolić, Marić (od 46. Crnogaj)-Tadić (od 46. Petričević), Bosankić (od 46. Đerek), Hadaš (od 62. Budja), Broz-Radoš, Šeremet.
TRENER: Dražen Slunjski

UDARNIK (4-1-3-2): Klenović(od 86. Kamenjašević)-Krasnić, Šoštarec, Čolić, Šarić-Šimić (od 65. Brajko)-Turkalj, Lučić (od 59. Horvat), Kelava (od 59. Kovačić)-Hodak, Pralas.
TRENER: Damir Biškup
IGRAČ UTAKMICE: Matteo Kamenjašević