Prijava

Vaša prijava

Vinogradar potvrdio ulogu favorita


Vinogradar je u Kurilovec stigao kao favorit i tako zaigrao od prve minute. Po raskvašenom terenu gosti su bili brži, žustriji i okomitiji pa su i poveli u 12. minuti. Bjelanović je s lijeve strane preko glave, pred vratima Udarnika, uposlio Igora Prijića (gdje su bili domaći stoperi?), a golgeter takvog kalibra je bez poteškoća mirno pospremio loptu u desnu stranu Kamenjaševića. Utakmica je praktički odlučena u 47. minuti. Najprije je, za mnoge prestrogo i nepotrebno, Grdenić kod Udarnika dobio drugi žuti pa crveni karton, a onda je iz slobodnjaka fino ubacio Filip Ščrbec, a majstorski je pogodio Marko Bjelanović za 0:2. Domaći iziritirani nisu se uspjeli odmah smiriti pa je iskusni i kvalitetni gost to znao kazniti i trećim pogotkom u 60. minuti. Vratar Kamenjašević izašao je s loptom u rukama van kaznenog prostora, a iz slobodnjaka Prijić je bio precizan za novo slavlje zelenih iz Mladine. Do kraja Udarnik s desetoricom izradio je nekoliko izglednih prilika i udaraca, ali vratar Goran Bašić nije se dao svladati.

UDARNIK – VINOGRADAR 0:3

VELIKA GORICA SRC Kurilovec. Igrano 16. rujna 2017. od 16.30. Gledatelja 250. Sudac: Rajko (Poreč) 5. Pomoćnici: Pjevac i Bahun. Četvrti sudac: Cvijović (Rijeka). Delegat: Ante Džajkić (Sesvete).
STRIJELCI: 0:1-Prijić (12), 0:2-Bjalanović (48), 0:3-Prijić (60).

UDARNIK (4-1-3-2): Kamenjašević-Grdenić, Čunčić, Čolić, Šarić-Šimić-Kelava (od 46. Karamatić), Džaja, J. Kovačić-Horvat (od 66. Hodak), Brajko (od 74. Pralas).
TRENER: Damir Biškup

VINOGRADAR (4-2-3-1): Bašić-Vukić, Bagarić, Medić, Povržanić (od 38. Mislimi)-Pavlešić (od 46. A. Kovačić), F. Ščrbec-Filipović (od 67. Miličević), Prijić, Terzić-Bjelanović.
TRENER: Stjepan Gomerac

CRVENI KARTON: Marijan Grdenić (47-drugi žuti).
IGRAČ UTAKMICE: Igor Prijić