Prijava

Vaša prijava

‘Kingsman: Zlatni krug’ i ‘Za svaki slučaj’ od večeras u goričkom kinu


Večeras u goričko kino dolaze dva nova filma. Svaki dan od četvrtka do srijede u 18 sati Goričani mogu pogledati komediju ‘Za svaki slučaj‘ o 45-godišnjem udovcu Erwanu koji slučajno otkrije kako čovjek koji ga je odgojio nije njegov otac.

“Erwan se zaputi u potragu za biološkim ocem i ubrzo locira nestašnog 70-godišnjaka Josepha, kojeg je njegova majka jedva poznavala. Erwan ubrzo pada na njegov šarm, no situacija se dodatno komplicira s njegovom kćeri koja ponavlja povijest njegove majke – trudna je, ali se ne zna tko je otac“, stoji u najavi.

Od večeras do srijede, ali bez projekcije u utorak, u 20 sati u kinu je i akcijski film ‘Kingsman: Zlatni krug‘ s Colin Firthom, Julianne Moore i Halle Berry. Kingsman je nezavisna, međunarodna obavještajna agencija, čiji je glavni cilj održati svijet sigurnim. U novom nastavku junaci filma se suočavaju s novim izazovima. Kada njihovo sjedište bude uništeno, njihovo putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom Statesman.


KNJIGA TJEDNA Andy Jelčić: “85.000”