Prijava

Vaša prijava

Gorica u dvije domaće utakmice traži potvrdu plasmana


Utakmica šesnaestine finala kupa Hrvatske nije odigrana, a Gorica je na taj način sačuvala travnjak koji joj je itekako važan za slijedeće dvije domaće utakmice prvenstva II HNL koje domaći nogometaši igraju u subotu i srijedu. Prvi protivnik u subotu 23. rujna na gradskom stadionu je Varaždin, momčad koja je u uzletu i u prošlom kolu pobjedom protiv do tada vodeće momčadi Dinama ulila samopouzdanje. Ivan Prelec trener Gorice je najavio ovu utakmicu putem službenih Facebook stranica Gorice:

“Iako je Varaždin iskazao jasne amibicije za povratkom u prvu ligu rezultatski su slabije krenuli u ovu sezonu, međutim mi smo svjesni da se radi o izrazito kvalitetnoj momčadi koja je promjenom trenera doživjela pozitivan šok i kao takvi će biti vrlo opasan protivnik.S druge strane mi kontinuirano gradimo svoju priču i puni samopouzdanja dočekujemo ovu utakmicu.Ovom prilikom pozivam sve navijače i ljubitelje goričkog nogometa da u što većem broju dođu podržati igrače koji to svojim pristupom na terenu definitivno zaslužuju i da podrže hvale vrijednu humanitarnu inicijativu kluba u kojoj će svi prihodi od prodanih ulaznica ići za obitelj tragično poginulog goričana Domagoja Matezovića.”

Iz Gorice su pozvali sve Velikogoričane da svojim dolaskom u što većem broju pomognu Gorici, a samim time sudjeluju u humanoj gesti u kojoj kupljenom ulaznicom pomažu obitelji Matezović. Utakmica se igra u 16:30 sati na velikogoričkom gradskom stadionu.