Prijava

Vaša prijava

FOTO Treća pobjeda veterana Udarnika


Veterani Udarnika pobijedili su u 6. kolu Lige veterana Nogometnog saveza Velika Gorica momčad Mraclina i zadržali mjesto u gornjem dijelu poretka. Kurilovčani su prednost od dva pogotka u prvom poluvremenu ostvarili udarcima iz prekida, prvo je Klanac izravno iz kornera zatresao mrežu, na 2:0 povisio je Barbarić iz slobodnog udarca s dvadesetak metara.

Mraclinci su u drugom poluvremenu zaigrali brže i agresivnije s tri napadača što je rezultiralo pogotkom Dandića za 2:1. Vratar domaćih odlično je reagirao u tri navrata i spriječio izjednačenje, a Klanac je iz polukontre plasiranim udarcem ponovo donio domaćinu prednost od dva gola. Neumorni Rozić je svojim pogotkom smanjio na 3:2 i opet učinio susret otvorenim. Ipak, Udarnik je zabilježio treću pobjedu (5 3 0 2 13:13 9) i zadržao mjesto u gornjem dijelu ljestvice, a Mraclin je ostao pri dnu (4 1 0 3 12:14 3). Vrlo dobro sudio je Dalibor Meić.

”Treće poluvrijeme” otvoreno je prvoklasnim gulašem i mrzlom pivom, tu su svi bili pobjednici, bilo je ”repetiranja”, vrećice s kruhom su se brzo tanjile. Kuhari su dobivali zaslužene komplimente sa svih strana.

Galerija fotografija