Prijava

Vaša prijava

Jelačić u finišu utakmice dobio Zvekovac


Vukovinci su teže od očekivanog pobjedili slabi Zvekovac. U prvom poluvremenu vrijedi spomenuti izvođenje kornera Matea Nikića i odličan ubačaj, a Krešo Šipušić je snažnim i efektnim volejom sa 10-tak metara pokupio loptu i žestoko uzdrmao gredu koja se možda još i sada trese. Za nijansu bolji Vukovinci mogli su zabiti i u 59. minuti, ali je Balagoviću zicer skinuo odlični vratar gostiju Tihomir Kosovec. Odluka o pobjedniku praktički je pala u 69. minuti. Zvekovac je imao slobodnjak na 30 metara od gola Jelačića i umjesto udarca po golu prodali su loptu koje se dokopao Ivan Mikulin. A kada iskusni “sin vjetra” iz Vukovine dobije loptu malo sa strane i mnogo prostora protivniku se ne piše dobro. Projurio je Mikulin lijevom stranom igrališta kao vihor pored, za njega statičnih, gostujučih čuvara, a nakon silovitog sprinta od 70-tak metara imao je Ivan još snage i mirnoće servirati loptu u sredinu, a visokom Antoniju Krajinoviću preostalo je samo pospremiti loptu u nečuvana vrata za 1:0. Za konačnih 2:0 sve je reprizirao Zvonimir Karlović u 75. minuti samo po desnoj strani i uz kraći proboj, a opet je već gotov posao zaključio Krajinović.

JELAČIĆ (V) – ZVEKOVAC 2:0

VUKOVINA Igralište Jelačića. Igrano 23. rujna 2917. od 16.30. Gledatelja 40. Sudac: Marko Vuković (Sveti Ivan Zelina). Pomoćnici: Karlo Cvetko (Zagreb) i Krunoslav Cvetnić (Sveti Ivan Zelina). Delegat: Zdenko Slopko (Velika Gorica).
STRIJELCI: 1:0-Krajinović (69), 2:0-Krajinović (75).

JELAČIĆ (4-2-3-1): Križanac-Hrkovac (od 60. Šebek), Cvek-Šekuljica, Debijađi, Krešo Šipušić-Nikić, Zlodi-Šanović (od 55. Karlović), Mikulin (od 88. Čosić), Vrban (od 46. Balagović)-Krajinović (od 81. Panić).
TRENER: Mladen Arbanas

ZVEKOVAC (4-4-2): Kosovec-Do. Pucelj (od 46. Banović), Davidović, Lovrić, Mi. Kovačević (od 87. Ž. Kovačević)-Tupek, Hmelina, Ratkajec, Vidaković-Di. Pucelj (od 79. Škrivanek), Da. Pucelj (od 67. Ma. Kovačević).
TRENER: Anđelko Peh

IGRAČ UTAKMICE: Ivan Mikulin