Prijava

Vaša prijava

Na Zvrniku i dalje bez pobjede


Polet je je jedina momčad u dosadašnjem dijelu četvrtoligaškog natjecanja koja nije osjetila slast pobjede. U sedam odigranih kola zabilježili su dva remija i čak pet poraza. Ovoga puta na Zvrniku minimalnim rezultatom nadigrao ih je Dinamo iz Odranske Obreži. Nakon vodstva gostiju iz 14. minute Skrbin je imao priliku poravnati rezultat u 25. minuti iz kaznenog udarca. Gostujući golman Radić pročitao je njegove namjere. Do željenog izjednačenja ipak su došli u 74. minuti neobičnim pogotkom mladog igrača Filipa Bana koji je tek ušao igru. Spomenuti igrač nakon prekida iz daljine, kod klupa za pričuve ubacio je pred vrata. Dinamov golman nije dobro procijenio silaznu putanju lopte koja je pala na peterac i završila u mreži. Samo pet minuta uspio je Polet čuvati stečeno poravnanje, već u u 79. minuti napadač gostiju Mandir pobjegao je po lijevom boku pred vrata, netko iz obrane ga je oborio, a sudac nije dvoumio. Janječić je iz bijele točke Šoića poslao u jedan, loptu pak u suprotan kut. Minimalnu prednost Obrežana mogao je poništiti Zlodi u završnici utakmice, prvo glavom, minutu kasnije nogom. Čuvar Dinamove mreže oba puta bio je na visini zadatka.

POLET (B) – DINAMO (OO) 1:2

BUŠEVEC. SRC Zvrnik. Gledatelja 50.
Sudac: Jurinčić (Samobor). Pomoćnici: Bičanić i Rončević (oba iz Dugog Sela).

STRIJELCI: 0:1 – Cimeša (14), 1:1 – Ban (74), 1:2 – Janječić (79 – 11 m).

POLET (B): Šoić, Brajković (od 73. Ban), Skrbin, Matušin, Sučić, Sovina, Pavlović, Šegota (od 46. Robić), Rožić, Jukić-Sunarić, Zlodi.
TRENER: Milan Matanović.

DINAMO (OO): Radić, Gašparović, Ostojić, Dejak, Janječić (od 90. Kocijan), Brebrić (od 64. Čondrić), Leskovar, Celiček, Cimeša (od 70. Mandir), Borković, Pršir (od 73. Ganić).
TRENER: Ivan Poljak.