Prijava

Vaša prijava

Turopoljac ne ispušta vrh


Turopoljac jedini u 1. ŽNL istok ima maksimalan učinak i ne ispušta vrh poretka. Nedjeljnja utakmica u Kučama bila je vrlo korektna pa vrlo dobri sudac Antonio Vukadin iz Dugog Sela nije morao pokazivati kartone bilo koje boje. Gosti iz Kloštra, nedaleko od Ivanić Grada, dobro su se držali u prvom dijelu utakmice ali nakon odmora lider prvenstva je dodao gas i sigurno pobjedio. Prvi pogodak u u 53. minuti nespretno je zabio Mario Drča u vlastitu mrežu a posao za Kučane dovršio je najbolji na terenu Mario Stuparić sa dva gola u 69. i 75. minuti. Stuparić je sezonu prije igrao za četvrtoligaša Polet iz Buševca na lijevom beku a u Turopoljcu prebačen je više napadačkim zadacima i često trese suparničke mreže.

TUROPOLJAC-KLOŠTAR 3:0 (0:0)

KUČE Igralište Turopoljca na Knejama. Igrano 24. rujna 2017. od 16.30. Gledatelja 60. Sudac: Antonio Vukadin. Pomoćnici: Šarić i Jurakić (svi iz Dugog Sela).

STRIJELCI: 1:0-M. Drča (a.g.-53.), 2:0-Stuparić (69), 3:0-Stuparić (75).

TUROPOLJAC: Zagorac, Šestok (od 84. Guduraš), Gmižić (od 67. Miro Paviša), Stuparić, Milatović, Nikolić, F. Hajduk, Fabijančić, Paradžik, Bušić, V. Lučić.
TRENER: Mario Paviša

KLOŠTAR: Pavičić, Šprajček (od 63. Maričić), Sraka (od 79. R. Kletečka), Antolković (od 10. Knezek), M. Drča, Vidović (od 80. Kiđmet), Sesar, Kopejtko, D. Drča, M. Kletečka, Krezo.
TRENER: nema

IGRAČ UTAKMICE: Mario Stuparić


DRAMSKI STUDIO - UPISI