Prijava

Vaša prijava

Održan Dan otvorenih vrata Unikomerc automobila – Suzuki fest


Posljednja subota u rujnu bila je kao stvorena za one koji planiraju kupiti novi automobil. Unikomerc automobili iz Velike Gorice četvrtu godinu zaredom organizirali su Dan otvorenih vrata – Suzuki fest na kojem su posjetitelji mogli vidjeti Suzuki modele, ali i više od toga. Mogli su se željenim automobilom uputiti i na probnu vožnju goričkim ulicama. Prema riječima organizatora učinilo je to gotovo stotinjak posjetitelja.

Ove godine svi pogledi bili su uprti u novi Suzuki Swift koji je namijenjen vožnji s užitkom. Nova platforma i ovjes podižu Swiftovu okretnost i lagano rukovanje na višu razinu, potvrđujući njegov novi slogan kako “nije samo za grad”. Kompaktan izvana za lagano manevriranje, a prostran iznutra za putnike i njihove stvari. Evolucija u oblikovanju vozila omogućuje Swiftu da zadovolji potrebe vozača koji žele oboje.

30.09.2017., Velika Gorica, Suzuki fest 2017., foto: Renata Ovčar/Cityportal.hr

Između ostalih, voziti Swifta isprobao je Nikola koji nije krio oduševljenje ovim Suzukijevim modelom. “Auto je pravi vozački. Namijenjen je ljubiteljima dobre vožnje, osjeća se pod rukama, jako dobro se ponaša, a motor je iznenađujuće agilan za tu snagu. Mislim da razvikani auti imaju jako ozbiljnog konkurenta u ovom automobilu. Ako ću kupovati automobil to će sigurno biti Swift.”

30.09.2017., Velika Gorica, Suzuki fest 2017., foto: Renata Ovčar/Cityportal.hr

Ovogodišnji Suzuki fest nadmašio je očekivanja, i podigao ljestvicu vrlo visoko, istaknuo je direktor Unikomerc automobila, Ivan Milek. “Super smo zadovoljni, bilo je puno ljudi, puno probnih vožnji i sjajna atmosfera cijeli dan. Bila je izložena čitava paleta Suzuki modela među kojima su najpopularniji Vitara i S-Cross, ali naravno i Swift na kojem je bio naglasak. Imam osjećaj da je svake godine festival sve bolji, i svakako ćemo se vidjeti i sljedeće godine.”

30.09.2017., Velika Gorica, Suzuki fest 2017., foto: Renata Ovčar/Cityportal.hr

Organizatori su se i ove godine pobrinuli da nitko ne bude gladan i žedan, ali također i za to da i djeca imaju svoj kutak, kao i da nagrade neke od posjetitelja. Glazbena poslastica za kraj festivala bio je koncert grupe Pravila igre.

Galerija fotografija: