Prijava

Vaša prijava

FOTO VNK Mladost-Obrezina među 8 najboljih klubova


Veteranski nogometni klub Mladost-Obrezina sudjelovao je na 18. prvenstvu veterana Hrvatskog nogometnog saveza kojeg je organizirala Komisija za veteranski nogomet Izvršnog odbora HNS-a u Poreču, od 29. rujna do 01. listopada. Prvo mjesto osvojio je VNK Autoklub Siget-HD Zagreb pobjedom u finalnom susretu 6:5 nakon izvođenja jedanaesteraca (u regularnom dijelu je bilo 1:1) protiv momčadi NK Lokomotiva-Tahograf Zagreb. Treće mjesto osvojili su veterani Zagorca iz Krapine dok su četvrti veterani momčadi Zrinski-Ozalj iz Ozlja.

Na prvenstvu je sudjelovalo 26 momčadi. Mladost-Obrezina je u prve dvije utakmice bila bolja od Lepoglave (3:1 i 1:1), a u osmini finala nadigrala je Podbreg (Orahovica) s 3:0 (sva tri gola postigao je Bogović). U četvrtfinalu u utakmici za prolazak u polufinale mladostaši nisu prošli protiv momčadi Zrinski-Ozalj, jer su u regularnom vremenu odigrali neodlučeno bez pogodaka i onda u izvođenju jedanaesteraca ispali. Ipak, ovo je najveći uspjeh veterana Mladosti na prvenstvu HNS-a, nakon osvajanja 3. mjesta 2013. godine.

Najbolji igrač turnira je Željko Ačkar iz pobjedničke momčadi, iz koje je i najbolji vratar Igor Vidaković, dok su najbolji strijelci s pet pogodaka Goran Bogović iz Mladost-Obrezine i Jerko Leko iz Lokomotive Tahograf. Nagrade i priznanja najboljim klubovima i pojedincima uručio je Zorislav Srebrić, glavni tajnik HNS-a.

Za Mladost-Obrezinu u Poreču su igrali: Kotarski, Prša, Breščaković, Polančec, Pavličić, Posavec, Trupčević, Vučilovski, Kunić, Bogović, Bojić, Matejaš, Sopina, Vidak, Bekavac i Madunić. Voditelji: Mladen Čužić i dr. Stjepan Zagorac.

Galerija fotografija