Prijava

Vaša prijava

FOTO Mraclin konačno zabilježio prvu jesensku pobjedu


Nakon remija u prvom kolu (Buna 1:1) i 6 uzastopnih poraza konačno je Mraclin zabilježio prvu jesensku pobjedu i prvu u službenim natjecanjima (prvenstvo i kup) nakon nekoliko mjeseci. Žrtvu su našli u Vukovini u danima kada je trener Bana Jelačića Mladen Arbanas dao ostavku, kojeg je (privremeno?) zamijenio Davor Bosnar, trener i voditelj Jelačićeve škole mladeži. Mraclin se od početka susreta postavio kao da igra na svom igralištu, bez uobičajenog respekta prema domaćinu, a u 35. minuti su žestoko prosvjedovali zbog nedosuđenog kaznenog udarca (igranje rukom?).

Početkom drugog poluvremena u 48. Jelačić iznenada dolazi u vodstvo sjajnim potezom kapetana Ivana Mikulina koji je majstorski volejem s ruba šesnaesterca zabio loptu u bliži kut. Na skoro identičan način izjednačio je u 60. Anđelko Domitrović tako što je odbijenu loptu s desetak metara zabio u mrežu uz samu vratnicu. Isti igrač u 75. iz slobodnjaka pogađa gredu, a u 85. s dva metra ne uspijeva loptu smjesti u donji kut. Pogodak odluke u 87. inicirao je solo prodorom Juraj Cvetnić, a na njegov niski ubačaj uklizao je Filip Onić i ubacio loptu u malu mrežicu za veliko oduševljenje Mraclinaca.

Galerija fotografija

Prva županijska nogometna liga – 09. kolo

NK Ban Jelačić – NK Mraclin 1:2 (0:0)

Vukovina. Igralište Jelačića. Gledatelja 100. Subota, 07.10.2017. Sudac: Jurica Šarić (Dugo Selo). Pomoćnici: Mario Stanić (Dugo Selo) i Željko Dolibašić (Velika Gorica). Delegat: Marijan Baršun (Zagreb). Strijelci: 1:0 – Mikulin (48), 1:1 – A. Domitrović (60), 1:2 – Onić (87).

BAN JELAČIĆ: Kru. Šipušić, Kre. Šipušić, Cvek Šekuljica, Kovačević, Zlodi, Mikulin (cap.), Nikić (od 67. Karlović), Hrkovac (od 90. Ćosić), Vrban, Debijađi, Krajinović (od 90. Panić). Trener: Davor Bosnar.

MRACLIN: Dražić (cap.), Čičak, Petravić, Jurić, J. Dolibašić (od 77. Cvetnić), J. Domitrović, A. Domitrović (od 85. T. Novosel), Gjurašin, Kapović, Bobesić, Onić. Trener: Vlado Horvat.


Modelarska liga Zagrebačke županije