Prijava

Vaša prijava

FOTO Gorica II nastavlja uspon prema vrhu


Gorica II je u znatno izmijenjenom (pojačanom) sastavu u odnosu na prethodne utakmice ugostila Dinamo iz Jakovlja i u vrlo dobroj utakmici zabilježila vrijednu pobjedu. Domaći su poveli u uvodnoj fazi susreta tako što je Juraj Spudić probio svoju lijevu stranu i svladao Juricu Kompesa, koji je tek nedavno iz NK Turopolje prešao u redove Dinama, novaka u JŽNL-i. Drugi pogodak je djelo Ladislava Roginića koji se najbolje snašao u ‘prebrojavanju’ na rubu kaznenog prostora i zatresao mrežu.

U drugom poluvremenu gosti su pojačali napad i to je natjeralo domaće na dodatni oprez tako što su pojačali vezni red i prijetili iz kontranapada. Toni Borovac je u 56. uposlio Luku Povoljnjaka koji se provukao kroz obranu Dinama i mirno pored Kompesa pogodio donji kut za 3:0. Gosti iz Jakovlja igrali su do kraja borbeno i povremeno stvarali probleme obrani domaćina, a  pogodak Dine Konjevoda (67.) u mreži Marka Verige rezultirao je iz pogreške vratara i zadnje linije.

Utakmica je svojom kvalitetom i dinamikom bila iznad ovog ranga, a tom dojmu pridonijela je i odlična sudačka trojka s prvoligaškim sucem Igorom Pajačem (nedavno je sudio derbi Hajduk – Rijeka i dobio izvrsnu ocjenu).

Galerija fotografija

Jedinstvena županijska nogometna liga – 9. kolo

HNK Gorica II – NK Dinamo (Jakovlje) 3:1 (2:0)

Velika Gorica. Gradski stadion. Gledatelja 150.Nedjelja, 08.10.2017., 16 sati. Sudac: Igor Pajač (Zelina). Pomoćnici: Jerko Crnčić i Ivica Mazal (oba Vrbovec). Delegat: Neven Šimunić (Zaprešić). Strijelci: 1:0 – Spudić (10), 2:0 – Roginić (32), 3:0 – Povoljnjak (56), 3:1 – Konjevod (67).

GORICA II: Veriga, Čurek, Desput, Milanović (od 78. Velić), Pavličić, Rajić, Krpečanec, Borovac (od 81. Sudar), Roginić (cap.), Povoljnjak (od 58. Smolković), Spudić (od 87. Chae). Trener: Perica Vidak.

DINAMO: Kompes, Petir, Pirički (od 66. Živić), Vrabec, Vidaković, Kovačiček, Piškor (od 75. Zrinjski), Heric, Škrlin Batina (cap.), Konjevod, Jukić. Trener: Ivica Pintarić.