Prijava

Vaša prijava

FOTO Dinamo Hidrel izgubio i utakmicu i prvo mjesto


Derbi kola između Dinamo Hidrela i Kloštra imao je dva različita poluvremena, po jedno je rezultatski pripalo svakoj momčadi, gosti su osvojili vrijedne bodove i poravnali se sa dojučerašnjim liderom. Kloštar je od početka igrao otvoreno i tražio realnu šansu za pobjedu. Trener Stiven Žitnik je u prvom dijelu uporno upozoravao igrače da se moraju bliže primaknuti suparničkim vratima i gostima onemogućiti komotnu organizaciju igre. Dinamovci su došli u vodstvo u 43. nakon što je Miro Milanščak iskoristio pogrešku zadnje linije gostiju i s desetak metara matirao ukopanog Filipa Frigana.

U drugom poluvremenu, koje je kao i prvo bilo opterećeno slabim suđenjem neiskusnog suca, Kloštar je preko svojih brzanaca i kreatora, Toni Sesara i Vedrana Kopejtka, okrenuo tijek igre na svoju stranu. Izjednačio je Filip Krezo u 58. minuti, a završni udarac domaćinu za prvi jesenski poraz zadao je Dario Drča u 83. minuti. Završne minute utakmice gosti su iskoristili za taktičke zamjene, a zanimljivo je da je domaćin napravio samo jednu zamjenu, iako je pričuvna klupa bila maksimalno popunjena.

Prva županijska nogometna liga – skupina Istok

U 9. kolu Turopoljac je pobijedio Bunu (1:0), a Sloga (Križ) poražena je u Dubravi Vrbovečkoj (1:2). Vrh ljestvice sada izgleda ovako: 1. Turopoljac 21 (8 7 0 1 29:9), 2. Dinamo Hidrel 19 (8 6 1 1 17:6), 3. Kloštar 19 (9 6 1 2 19:16), 4. Sloga 18 (9 6 0 3 23:11), … (Turopoljac i Dinamo Hidrel imaju utakmicu manje u odnosu na najbliže konkurente.)

Galerija fotografija