Prijava

Vaša prijava

FOTO Klas novom pobjedom u sredinu ljestvice


Dva puta odgođenu utakmicu iz 5. kola Klas je riješio u svoju korist boljom igrom i s dva pogotka u prvom poluvremenu. Gosti su u 15. minuti nakon ubačaja Ivice Vračevića iz prekida propustili prigodu poentirati, jer je Ivan Vidak iz blizine poslao loptu pored bliže vratnice u golaut. U slijedećoj minuti Mičevčani su došli u vodstvo tako što je Josip Tadić prošao po lijevoj strani i silovito pucao, vratar Ivo Patljak je kratko odbio pred Igora Guska koji je loptu zabio pod gredu. Filip Bedeković je u 30.minuti u kontranapadu prešao i vratara, ali je otišao suviše ukoso i umjesto mreže pogodio vratnicu. Domaći su povećali prednost pogotkom Luke Tadića iz kaznenog udarca načinjenog rušenjem Svena Butkovića nadomak vrata.

U drugom poluvremenu domaći su kontrolirali igru i rezultat, a upornost gostiju nije se isplatila jer su bili bez završnog udarca. Nakon ubačaja Vračevića iz kuta u 57.minuti loptu je Vidak pospremio u mrežu, ali pogodak nije priznat zbog prekršaja na Antoniju Kundihu. Najveću šansu za goste prokockao je Marin Tuka u 82. minuti kada je s peterca idealan Vračevićev centaršut poslao daleko od vrata. Klas nije iskoristio nekoliko kontranapada koji su bili prekidani zbog zaleđa, ali je drugom uzastopnom pobjedom skočio s 13. na 9. mjesto prvenstvene ljestvice (8 3 1 4 15:15 10).

Galerija fotografija

Jedinstvena županijska nogometna liga – 5. kolo

NK Klas – NK Jamnica 2:0 (2:0)

Mičevec. Igralište Klasa. Gledatelja 60. Srijeda, 11.10.2017., 16:30 sati. Sudac: Marko Vuković. Pomoćnici: Ivica Jakopic i Kristijan Galović. Delegat: Branko Kralj (svi iz Zeline). Strijelci: 1:0 – Gusak (16), 2:0 – L. Tadić (42-11m).

KLAS: Sušin, Butković (od 88. Kobešćak), Bubalo, Kundih, J. Tadić, Obad (od 84. Sviličić), Bedeković, L. Tadić, Gusak, Celčić, Zrnčić. Trener: Igor Barukčić.

JAMNICA: Patljak, Vidak, Grčević, D. Mravak, Zelenika, Tuka, Peršin, Vračević, J. Mravak, Čefko, Čačković (od 72. Krpan). Trener: Mladen Penezić.


Dučec spreman za Makedoniju

Petek na Gorice: sudjelovali mali poduzetnici 4.b razreda