Prijava

Vaša prijava

Gorica i dalje bez poraza u gostujućim utakmicama


Nogometaši Gorice su odigrali i posljednju utakmicu prve trećine II HNL iz koje se iznova vraćaju neporaženi iz Sesveta. Utakmica je završila najnepopularnijim rezultatom 0:0, a upravo je i takav bio tijek utakmice koji je više ličio na partiju šaha. Prelec je u prošlom kolu nenadano ostao bez ozlijeđenih Matoševića i Pejića, a kako je od ranije ozlijeđen Humeljak, podosta se toga trebalo mijenjati u napadu. Od početka su priliku dobili Luka Sedlaček i Nakić, a u nastavku je debitirao još jedan mladić iz druge momčadi Gorice – Juraj Spudić koji je ove sezone Gorici pristupio iz redova Naftaša Ivanić.

I Jakirović i Prelec su od samog početka zaključali sve prilaze svojim vratima i vrebali pogreške protivnika kojih danas na utakmici nije bilo. Sesvete je imalo dvije prilike u drugom dijelu iz prekida, ali je Kahlina bio na mjestu. Ako ćemo vagati poluvremena tada ćemo slobodno zaključiti da je prvo bilo za brzi zaborav, dok smo u drugom dijelu vidjeli mnogo sadržajniju utakmicu, a konačnih 0:0 je ipak na kraju i najrealniji rezultat. Gorica će već ove nedjelje iznova u goste i to na noge Dinamu, ali Prelec je na današnjoj utakmici dobio nove glavobolje jer uz navedeni trojac zbog kartona ovu utakmicu će pauzirati i Čagalj i Maslowski, pa će vjerojatno već u nedjelju u vatru i bivši goričan Marko Brtan koji je ovog tjedna stekao pravo nastupa nakon što je Gorici pristupio iz Lučkog.

 

II HNL 11. kolo
SESVETE-GORICA 0:0

ZAGREB Stadion Sesveta. Igrano 11. listopada 2017. od 15.30. Gledatelja 400. Sudac: Dario Kulušić (Šibenik). Pomoćnici: Ivica Radošević (Gospić) i Neven Gulin (Šibenik). Četvrti sudac: Dino Papak (Šibenik). Delegat: Krunoslav Moslavac (Virovitica). Kontrolor suđenja: Miroslav Vitković (Vinkovci).

SESVETE (4-2-3-1): Filipović-Mikulić, Džijan, Jelić, Goić-Kontek (od 78. Maloča), Dučkić-Jovičević (od 46. Tolić), Čosić (od 59. Lihić), Kluk-Kolega.
TRENER: Sergej Jakirović

GORICA (4-1-4-1): Kahlina-Jančetić, Čagalj, Ljubisavljević, Žutić-Marina-Sedlaček, Zenko, Španja (od 64. Spudić), Maslowski (od 88. Milanović)-Nakić (od 74. Šipoš).
TRENER: Ivan Prelec