Prijava

Vaša prijava

FOTO Veterani Mladost-Obrezine zabilježili sedmu pobjedu


Liga veteranskih klubova Nogometnog saveza Velika Gorica utakmicama 9. kola apsolvirala je više od dvije trećine jesenske polusezone, s napomenom da ima još nekoliko neodigranih utakmica. Mladost-Obrezina, serijski pobjednik Lige veterana i jedan od najboljih veteranskih klubova u Zagrebačkoj županiji te stalni sudionik na Državnom prvenstvu veteranskih momčadi, ima dvije odgođene utakmice, a razlog je igranje na nedavnom Državnom prvenstvu u Poreču (plasman među 8 najboljih klubova).

U 9. kolu Mladost je kao gost na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici (teren s umjetnom travom) nadigrala Goricu 3:0 i tako zabilježila sedmu pobjedu u isto toliko susreta. Nakon prvog poluvremena (40 minuta) koje je završeno bez pogodaka, gosti su u samo dvije minute odlučili pobjednika. Prvo je Obradović u 53. iz blizine pogodio vratnicu, odbijena lopta pogodila je igrača obrane domaćih i završila u mreži. Dvije minute kasnije raspoloženi Skubi Trupčević krenuo je nezadrživo kroz sredinu terena, pretrčao trojicu suparnika i onda silovito pucao s 35m, lopta je ispod ruku vratara zatresla mrežu u donjem kutu.

Svi napori Ž. Župetića, Grlića i ostalih Goričana da postignu bar jedan pogodak nisu urodili plodom, jer su gosti bili skoro uvijek prvi na lopti i otklanjali eventualnu opasnost pred svojim vratima. Na suprotnoj strani Bogović, Kršek, Pavličić, Vučilovski i Pršo stvarali su šanse i promašivali ih. Konačni rezultat postavio je Zoran Kadabec iz slobodnog udarca s preko 20m tako što je skoro bez zaleta, samo iz dva koraka, poslao plasiranu loptu preko živog zida u rašlje – super pogodak, za ‘eurorazmjenu’!

Slijedećeg ponedjeljka (23. listopada) u Obrezini je na rasporedu derbi jesenske polusezone između Mladost-Obrezine i Klasa iz Mičevca.

Galerija fotografija

Liga veterana Nogometnog saveza Velika Gorica – 9. kolo

VNK Gorica – VNK Mladost-Obrezina 0:3 (0:0)

Velika Gorica. Gradski stadion, teren s umjetnom travom. Sudac: Zlatko Petrac (Mala Buna). Strijelci: 0:1 – Obradović (53), 0:2 – Trupčević (55), 0:3 – Kadabec (80).

Trenutni redoslijed: 1. Klas (Mičevec) 22 (8 7 1 0 26:8), 2. Mladost-Obrezina 21 (7 7 0 0 23:1), 3. Buna (Mala Buna) 16 (8 5 1 2 21:16), 4. Lekenik 13 (8 4 1 3 29:20), …


Dan kruha u PŠ Mraclin

Hribarova Filmska družina dobila novčana sredstva