Prijava

Vaša prijava

Podjela bodova u Kurilovcu


Momčad Krka vodio je trener juniora Alen Perušić umjesto trenera prve momčadi Tomice Veljačića koji je imao smrtni slučaj najužeg člana obitelji. Utakmica je bila prava prvenstvena i fajterska posebno od strane gostiju. Na početku goropadni Krk poveo je u 18. minuti kada je Robert Brdar primio loptu sasvim desno u sumnjivoj situaciji (mirisalo je na zaleđe) i onda u sprintu ostavio sve iza sebe a kada je stigao u sredinu ispred kaznenog prostora domaćih silovito pucao i pogodio za 0:1. Udarnik je poravnao rezultat preko Nikole Brajka koji je jednu visoko odbijenu loptu pokupio škaricama preko glave i iznenadio vratara Grlja. Zamalo su udarnici i poveli ali je Džajin udarac (41. min) zamalo bio neprecizan a prije odlaska na odmor Brajko je bio sebičan i pucao (Grilj obranio) umjesto da je povratnom nariktao gostima neobranjiv mat. Zicer je u 50. minuti imao i Hodak i potegnuo previsoko. Ono što nisu znali domaći, jesu gosti u 73. minuti. S desna je lijepo ubacio Edi Kurolt a Brdar glavom pospremio iza nemoćnog Kranjčeca za novo vodstvo Krka. Brdar je glavom pucao i u 81. minuti i pogodio gredu, a ubrzo su domaći izjednačili. Krsnik je dubinski odigrao za Filipa Hodaka koji iz okreta topovski šalje loptu u desnu donju malu mrežicu za možda najpravednijih 2:2.

UDARNIK-KRK 2:2 (1:1)

VELIKA GORICA SRC Kurilovec. Igrano 21. listopada 2017. od 15 sati. Gledatelja 200. Sudac: Mateo Čalić (Marčana). Pomoćnici: Diego Biljuh (Marčana) i Ivan Jakičić (Poreč). Četvrti sudac: Sandro Veggian (Rovinj). Delegat: Ivan Blažičević (Zagreb).

STRIJELCI: 0:1-Brdar (18), 1:1-Brajko (35), 1:2-Brdar (73), 2:2-Hodak (84).

UDARNIK (4-2-3-1): Kranjčec-Krasnić (od 46. Hodak), Ladović, Čunčić, Čolić (od 67. Šarić)-Kovačić, Krsnik-Kelava, Karamatić, Džaja-Brajko.
TRENER: Damir Biškup

KRK (4-1-4-1): Grlj-Malinić, Rošić, Damiš, Ivančić-Frančišković-Brdar, Alilović (od 86. Turčić), Čuturilo, Ismaili (od 51. Kurolt)-Buršić (od 67. Budan).
TRENER: nema

IGRAČ UTAKMICE: Robert Brdar