Prijava

Vaša prijava

FOTO Bez pogodaka sa sucem u glavnoj ulozi


Utakmicu između Gorice II i Lukavca te njen ishod obilježila su dva momenta: prvi, pristanak Gorice II da odustane od domaćinstva na jednom od tri odlična igrališta na Gradskom stadionu te da bude domaćin (formalno) na ledini u Velikoj Mlaki, drugi, suđenje po naputku ”Gorica ne smije pobijediti odnosno Lukavec ne smije izgubiti”.

Susret koji je trebao (i mogao) biti istinski derbi jesenske polusezone nije pokazao puno nogometnog, ali je zato bilo previše prekršaja, dosuđenih i nedosuđenih, sudac je bio pod stalnim pritiskom i velika je sreća da se incidentno loptanje nije izrodilo u nešto krupnije.

Izrazitih prilika za golove u takvom ozračju u prvom poluvremenu nije bilo, nakon odmora viđeno je i nešto konkretnije. Lukavec najviše može žaliti kada je u mat situaciji pred vratima Gorice II njihov napadač u petercu pogodio svog suigrača i lopta je završila izvan vrata, a ne u mreži. Na drugoj strani mladi vratar Martin Nino Luter sjajno je reagirao na udarce Marina Sudara u 60. i 74. minuti spašavajući svoju mrežu.

Goričani kao najveći krimen suca ističu prekršaj za kazneni udarac izvučen izvan šesnaesterca, kao i nepriznati pogodak Marka Brtana u 85. zbog (navodnog) zaleđa, a Lukavčani spominju padanje Brune Augustića nadomak goričkih vrata.

Galerija fotografija

Jedinstvena županijska nogometna liga – 11. kolo

HNK Gorica II – NK Lukavec 0:0

Velika Mlaka. Gledatelja 120. Subota, 21.10.2017., 15:30 sati. Sudac: Nikola Šimunović (Velika Gorica). Pomoćnici: Marko Vuković i Tihomir Kocek (oba Sv. Ivan Zelina). Delegat: Zoran Smrekar (Zagreb).

GORICA II: Veriga, Čurek, Desput, Milanović, K. Krizmanić, Rajić, Krpečanec, Brtan, Roginić (cap.) (od 46. Sudar), Povoljnjak (od 50. Mandura), Spudić (od 70. Velić). Trener: Perica Vidak.

LUKAVEC: Luter, Augustić, V. Borković, Maslač (od 20. L. Hladni, od 60. J. Huzjak), Britvec, Mihanović, L. Borković, Skorin, Grdenić, I. Hladni, I. Huzjak. Trener: Siniša Mioković.